Με ένα παθιασμένο φιλί: Ο Γιώργος Καράβας έγινε 40 ετών και η Ραφαέλα του ευχήθηκε με έναν ξεχωριστό τρόπο

Γιώργος Καράβας: Δείτε την γλυκιά εικόνα που δημοσίευσε η σύζυγός του

Ο Γιώργος Καράβας γιόρτασε τα 40α γενεθλιά του και η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού, του ευχήθηκε με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram. Ο κριτής του GNTM είχε προχθές τα γενέθλιά του και οι εκτός της οικογένειας, οι διαδικτυακοί του φίλου έσπευσαν να του ευχηθούν «Χρόνια Πολλά» στέλνοντας του παράλληλα γλυκιές ευχές.

Ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε ο 40χρονος πλέον Γιώργος Καράβας ήταν και αυτή της γυναίκας του, η οποία με μία τρυφερή ανάρτηση, μας έδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο αγαπημένοι είναι.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ραφαέλα Ψαρρού δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία τους από τις καλοκαιρινές διακοπές που έκαναν στην Κύθνο. Στο στιγμιότυπο, το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα φιλί με φόντο μία παραλία.

«Χρόνια πολλά στον άντρα της ζωής μου. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου» έγραψε η Ραφαέλα Ψαρρού στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Να σας θυμίσουμε, ότι ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη είναι παντρεμένοι 11 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Καλλιόπη και τον Φίλιππο.

Δείτε τη δημοσίευση της Ραφαέλας Ψαρού για τον Γιώργο Καράβα

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη