Με εορταστική διάθεση ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη: Η ανάρτηση μέσα από το ζεστό σπίτι με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Ακολούθησαν το παράδειγμα της Δούκισσας Νομικού

Ο ένας celebrity μετά τον άλλον αρχίζουν να στολίζουν τα δέντρα τους και δείχνουν την εορταστική τους διάθεση στο Instagram. Πρώτη στον χριστουγεννιάτικο στολισμό ήταν η Δούκισσα Νομικού και ακολούθησαν το παράδειγμα της, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη.

Υπενθυμίζεται πως η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού ανέβασε ένα βίντεο ποζάροντας μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει στο παρελθόν στολίζει νωρίς προκειμένου τα παιδιά της να χαρούν το δέντρο και την εορταστική διακόσμηση του σπιτιού.

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Η φωτογραφία από το σπίτι τους με τα στολίδια

Με την σειρά του και ο δημοφιλής τραγουδιστής, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τον ίδιο, να κρατά στα χέρια του μια χάρτινη κούτα με στολίδια και να ρωτάει τους followers του:

«Είναι πολύ νωρίς για στόλισμα…
– Όχι, είναι τέλεια!
Τι λέτε; Είναι νωρίς…;».

Όπως βλέπουμε από την σχετική φωτογραφία του Σάκη Ρουβά που έχει τραβηχτεί στο σαλόνι, το ζευγάρι έχει ήδη μπει σε πιο χειμερινό μουντ, μιας και έχουν στρώσει χαλιά, ενώ από το σαλόνι ξεχωρίζει το πιάνο που υπάρχει πίσω από τον γκρι καναπέ.

Υπενθυμίζεται πως ο Σάκης Ρουβάς που την περίοδο αυτή τον απολαμβάνουμε στο «The Voice», ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο Teatro με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί