Με εορταστική διάθεση: Τα 4 πιο εντυπωσιακά μαγαζιά της Αθήνας για να μπεις στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα

Χριστουγεννιάτικα μπαρ: Τα μαγαζιά που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό στην Αθήνα

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και τα μαγαζία έχουν ήδη βάλει τον εορταστικό τους στολισμό. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε τα τέσσερα μαγαζιά-μπαρ της Αθήνας που δίνουν ρέστα και θα σας βάλουν μέσα στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Noel

Κολοκοτρώνη 59B, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 1215 9534

«Noel» σημαίνει Χριστούγεννα και όπως μας προϊδεάζει και το όνομα του, πρόκειται για έναν μαγαζί στο οποίο είναι πάντα Χριστούγεννα, επομένως δεν υπάρχει καλύτερο σημείο στην Αθήνα για να μπεις στο εορταστικό πνεύμα.

Ένας χώρος με ρομαντικό και «ζεστό» κλίμα, με ξεχωριστή αισθητική… ένα καταφύγιο, κάπου μεταξύ Χριστουγέννων, Κούβας και Παρισιού.

Στην είσοδο σε υποδέχονται δυο μεγαλοπρεπή παγώνια σε αισθητική της βικτωριανής περιόδου, τα οποία σε οδηγούν στο εσωτερικό που θυμίζει τους μεγάλους καθεδρικούς ναούς της Ευρώπης.

Χριστουγεννιάτικα μπαρ: Τα υπόλοιπα 3 μαγαζιά που αξίζει να επισκεφθείτε

King’s Theater Wine Bar

Καραϊσκάκη 26, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0322 8787

Το «King’s Theater Wine Bar» μοιάζει με παλάτι βικτωριανής εποχής. Με το που εισέρχεσαι στο μαγαζί, μπαίνεις σε μια χρονοκάψουλα και μεταφέρεσαι σε μια άλλη εποχή και νιώθεις ότι είσαι μέρος του παραμυθιού.

Τα Χριστούγεννα φοράει τα γιορτινά του και γίνεσαι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των γιορτών και μόνο που επιλέγεις να πιείς μια ζεστή σοκολάτα στο μαγαζί.

Little Kook

Καραϊσκάκη 17, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0321 4144

To Little Kook, κάθε περίοδο των Χριστουγέννων, «ντύνεται» με τα γιορτινά του δημιουργώντας ένα σκηνικό – υπερπαραγωγή, στο στενό μπροστά από το μαγαζί.

Φωτάκια, καριοθραύστες και πολλά ακόμα χριστουγεννιάτικα στολίδια δημιουργούν ένα σκηνικό που αποτελεί από τα πιο πολυφωτογραφιμένα σημεία της Αθήνας.

Tazza All day bistro & wine bar

Πετράκη 5, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 1418 5517

Τα πολύχρωμα αμπαζούρ, τα retro διακοσμητικά, τα vintage στοιχεία και ο ζεστός φωτισμός του «Tazza All day bistro & wine bar» σε ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή.

Τα Χριστούγεννα το ταξίδι είναι ακόμα πιο μαγικό αφού το «μαγαζί» ντύνεται στα γιορτινά, ενώ υπάρχει και ειδικό γιορτινό μενού, το οποίο εντυπωσιάζει.

Related posts

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές