Με φουσκωμένη την κοιλίτσα: Η Ελένη Φουρέιρα στην πασαρέλα για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης

Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η μια και μοναδική Ελένη Φουρέιρα, διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της μιας και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά το μωρό της, τον καρπό του έρωτα της με τον Αλμπέρτο Μπότια. Μάλιστα σύντομα θα την δούμε να κάνει πασαρέλα με φουσκωμένη την κουλίτσα.

Την ευχάριστη είδηση για την εγκυμοσύνη της έκανε γνωστή η ίδια η Ελένη Φουρέιρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ελένη Φουρέιρα: Πότε θα την δούμε στην πασαρέλα

Να σημειωθεί ότι χθες στην εκπομπή του Star «Breakfast@star» έγινε γνωστό ότι την πρώτη της δημόσια εμφάνιση η Ελένη Φουρέιρα -μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της- θα την κάνει στις 13 Δεκεμβρίου στη μουσική εκδήλωση μόδας MadWalk.

Να θυμίσουμε ότι Φουρέιρα και Μποτία γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα πριν από έξι περίπου χρόνια και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν έχασε ευκαιρία να τη φλερτάρει. Οπως λέει άνθρωπος που γνωρίζει την Ελένη, εκείνη κολακεύτηκε πολύ, ωστόσο εν τέλει άργησε να συμβεί κάτι ανάμεσά τους.

Πριν από τέσσερα χρόνια, ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή και από τότε δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τούς είχε απαθανατίσει μαζί σε κοινές εξόδους και βόλτες.

Related posts

«Βóμβα» από τον Καλλιάνο: Ο διασημότερος δικηγόρος της χώρας ανέλαβε την υπόθεση του θaνάτου του πατέρα του

Ρίχνει το Instagram η Δανάη Μπάρκα: Η φωτογραφία που κάνει του πάντες να παραμιλούν

Τεράστια Aνατpοπή με την σειρά ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»