Με φουσκωμένη την κοιλίτσα: Η Τζούλια Αλεξανδράτου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Η ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, φαίνεται πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι και βρίσκεται ήδη στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Βρίσκεται στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και φαίνεται να της έχει αλλάξει τελείως τη ζωή σε πολλούς τομείς. Ακόμα και στην εμφάνιση με την οποία την είχαμε συνηθίσει.

Το εστεμμένο μοντέλο, τραγουδίστρια και πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποφάσισε να είναι πάρα πολύ τυπική σε όσα μία εγκυμοσύνη απαιτεί και αυτό φάνηκε από τις πρώτες φωτογραφίες που είδαμε τα μαλλιά της.

Η συνήθως κατάξανθη ως πλατινέ σελέμπριτι αναγκαστικά έχει σταματήσει να βάφει τα μαλλιά της, αφού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης απαγορεύονται οι χημικές βαφές στις τρίχες. Έτσι για πρώτη φορά τη βλέπουμε σε στόρι της στο Instagram να ποζάρει με φουσκωμένη την κοιλίτσα και μαύρη, άβαφη σκούρα ρίζα στο κεφάλι της, ούσα όμως ευτυχισμένη.

Εξάλλου η ίδια το σημειώνει στην φωτογραφία γράφοντας Ignore the hair, ζητώντας δηλαδή από τους ακόλουθούς της να αγνοήσουν τα μαλλιά της.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Η ανάρτηση της

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ