Με καπνογόνα και μαρσαρίσματα: Πρόταση γάμου βγαλμένη από ταινία στο Ηράκλειο – Άφωνη η μέλλουσα νύφη

Ηράκλειο: Η πρόταση γάμου με το πιο όμορφο κοινωνικό μήνυμα

Ένας νεαρός κατάφερε να κάνει την πιο ξεχωριστή πρόταση γάμου στο Ηράκλειο. Όχι μόνο ήταν εντυπωσιακή αλλά πέρασε και ένα όμορφο κοινωνικό μήνυμα.

Ο νεαρός μάζεψε τους φίλους του, στο σημείο που είχε δώσει ραντεβού με την αγαπημένη του. Όλοι εμφανίστηκαν με μηχανές. Την ώρα που εκείνος την πλησίαζε, άρχισαν να μαρσάρουν και κάποιοι άναψαν καπνογόνα. Η κοπέλα έδειχνε να τα έχει χαμένα. Ο Χρήστος αμέσως μετά γονάτισε και έδωσε στη γυναίκα της ζωής του, το μονόπερο. Πώς θα μπορούσε να αρνηθεί εκείνη;

Την καλύτερη έκπληξη έκανε ένας νεαρός στο Ηράκλειο της Κρήτης στην κοπέλα του για τα γενέθλιά της. Το δώρο της ήταν ένα δαχτυλίδι, με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου, έχοντας διοργανώσει μια βραδιά που λογικά θα της μείνει αξέχαστη.

Ο Χρήστος μάζεψε την παρέα του, όλοι τους μέλη της ομάδας μοτοσικλετιστών «Street Guns Crete» και πέρασαν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα. «Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, να γιορτάσεις την οποιαδήποτε αφορμή με πάθος, αλλά πάντα με ασφάλεια». Όλοι τους φορούσαν κράνη.

Μέσα σε γενικές επευφημίες, καπνογόνα και μαρσαρίσματα, ο Χρήστος γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του Έρση και της πρόσφερε το δαχτυλίδι, αποσπώντας το πολυπόθητο «ναι».

Δείτε την ξεχωριστή πρόταση γάμου στο Ηράκλειο

Related posts

Θρήνος στη χώρα μας: Νεκρή γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Ελένη Κόκοτα για Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο και δακρύζουμε από χαρά

“Ο καρκiνоς του εντέρоυ είναι ύπouλος. Πpоσέξτε αuτά τα σnμάδια γιατί εγώ την πάτnσα”