Με κοιλιακούς φέτες και γκρίζα γένια στα 37 του: Ο «Άρης» από το «Λατρεμένοι μου Γείτονες», 16 χρόνια μετά είναι πιο γοητευτικός από ποτέ

Δημήτρης Βλάχος: Τι κάνει σήμερα ο ηθοποιός από το «Λατρεμένοι μου Γείτονες»

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια απέχει από τη τηλεόραση ωστόσο είναι αρκετά ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τον γνωρίσαμε από τις επιτυχημένες σειρές, «Η ώρα η καλή» και «Λατρεμένοι μου γείτονες» και δεν είχε περάσει απαρατήρητος.

Η σειρά «Λατρεμένοι μου Γείτονες» αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να την παρακολουθούν μέχρι και σήμερα είτε σε επαναλήψεις είτε online.

Ο 37χρονος πρώην αθλητής του στίβου διαπρέπει τα τελευταία χρόνια στον χώρο του fitness όπου δραστηριοποιείται και επαγγελματικά. Ο γνωστός ηθοποιός-παρουσιαστής γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και δεν διστάζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την ζωή του με τους χιλιάδες followers που διαθέτει στο Instagram.

Έτσι είναι σήμερα ο Δημήτρης Βλάχος

Ο όμορφος πρωταγωνιστής έκανε πολλά κορίτσια να τον ερωτευτούν με την εντυπωσιακή του εμφάνιση αλλά και το ρομαντισμό του.

Έτσι, 16 χρόνια μετά την κυκλοφορία της σειράς, ο Δημήτρης Βλάχος εξακολουθεί να διατηρεί την εντυπωσιακή του εμφάνιση και να… «καίει» καρδιές.

Η φυσική του κατάσταση θα λέγαμε πως είναι στα καλύτερά της ενώ το κορμί του είναι αναμφίβολα καλλίγραμμο.

Related posts

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη