Με κορμάρα στα 47 της: Η “Νόρα” από τα Μυστικά της Εδέμ, ποζάρει με το κίτρινο μπικίνι της και είναι πιο κούκλα από ποτέ

Νόρα από τα «Μυστικά της Εδέμ»: Όλα τα βλέμματα πάνω της στις διακοπές της

Αν και είναι 47 χρονών, η τηλεοπτική Νόρα από την επιτυχημένη σειρά «Μυστικά της Εδέμ» είναι πιο γοητευτική από ποτέ. Απολαμβάνει τις διακοπές της, φοράει το κίτρινο μαγιό της και είναι μια κούκλα.

Η ηθοποιός την οποία γνωρίσαμε πριν πολλά χρόνια μέσα από τα «Μυστικά της Εδέμ» ενώ πέρυσι επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από την σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» κάνει τις βουτιές της και οι φωτογραφίες της με μπικίνι χωρίς ρετούς είναι απίστευτες!

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες ξεγνοιασιάς και ανεμελιές και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό απίθανες φωτογραφίες της με μπικίνι. Η ηθοποιός, η οποία έχει γίνει και μαμά, στα 47 της χρόνια έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Νόρα από τα «Μυστικά της Εδέμ»: Οι φωτογραφίες της Αντιγόνης Δρακουλάκη

Σε συνέντευξή της μετά τα Μυστικά της Εδέμ, όταν ρωτήθηκε γιατί χάθηκε από την τηλεόραση, είπε: “Εξαφανίστηκα από την τηλεόραση, αλλά την ίδια στιγμή έκανα θέατρο. Ήταν μια μεγάλη ανάγκη και επιθυμία μου. Έκανα παραστάσεις στο φεστιβάλ Αθηνών, στο Εθνικό, συνεργάστηκα με αξιόλογους σκηνοθέτες και ήταν μεγάλη ευτυχία.

Πολλές φορές δεν είναι εύκολο να κάνεις και τα δύο, αν συμβαίνει, είναι τύχη. Ήταν συνειδητή η απόφαση αυτή, γιατί εκείνο το διάστημα τηλεοπτικά δεν υπήρξε κάτι δυνατό να με βάλει στη διαδικασία να επιστρέψω.” και η Αντιγόνη Δρακουλάκη υπογράμμισε για την τηλεόραση:

“Την αγαπώ, την θεωρώ ένα μέσο άμεσο και τίμιο. Τη διαχειρίζομαι έτσι και ποτέ δεν θεώρησα ότι είναι κάτι υποδεέστερο. Εμένα μου έχει προσφέρει μόνο καλά πράγματα, με έβαλε κατευθείαν στα σπίτια και στις καρδιές των ανθρώπων.”!

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη μπορεί να επέστρεψε πέρυσι στην τηλεόραση ξανά, όμως πάντα θα θυμόμαστε που πρωταγωνιστούσε στα Μυστικά της Εδέμ και υποδύονταν τη Νόρα!

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων