Με κορμί 25αρας και κοιλιακούς πέτρα: Η Μαρία Ανδρούτσου στα 52 της ποζάρει με μαγιό και κόβει την ανάσα

Μαρία Ανδρούτσου: Πως έχει καταφέρει η ηθοποιός να διατηρείται άψογα

Παρότι έπιασαν τα πρώτα κρύα, η Μαρία Ανδρούτσου φαίνεται πως είναι χειμερινή κολυμβήτρια και απολαμβάνει τις βουτιές της. Η ηθοποιός ποζάρει με μαγιό και φαίνεται πως η αλλαγή στο σώμα της είναι θεαματική.

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια είχε αποκαλύψει πώς κατάφερε να χάσει 13 ολόκληρα κιλά χωρίς κάποια αυστηρή δίαιτα.

Μαρία Ανδρούτσου: Ο βελονισμός για την απώλεια βάρους

Όπως λοιπόν δήλωσε η Μαρία Ανδρούτσου, ξεκίνησε να κάνει βελονισμό, ο οποίος μείωσε την όρεξή της για φαγητό ενώ παράλληλα ηρέμησε το νευρικό της σύστημα και δεν σκεφτόταν καθόλου τι και πότε θα φάει.

Παράλληλα, μείωσε τις ποσότητες των γευμάτων της, πίνει πλέον δύο λίτρα νερό την ημέρα και φυσικά συνδυάζει την προσπάθειά της με γυμναστική, που έχει γίνει για εκείνη τρόπος ζωής!

«Μερικοί δεν πιστεύουν στο βελονισμό. Εγώ το πιστεύω. Είναι μικρές βελόνες που σου βάζουν σε πολλά σημεία του σώματός σου με αποτέλεσμα να σου μειώνεται η όρεξη. Δεν είναι ότι κάνεις δίαιτα. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και δεν σκέφτεσαι πότε θα φας. Ξεκίνησα τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο όντως είχα χάσει δεκατρία κιλά από παντού, και κυρίως από την περιοχή της κοιλιάς. Μετά συνέχισα για συντήρηση να κάνω άλλους τέσσερις μήνες βελονισμό», δήλωσε η Μαρία Ανδρούτσου σε συνέντευξή της.

«Όταν ακολουθούσα ένα εντατικό πρόγραμμα επισκεπτόμουν τον γιατρό μου τρεις φορές την εβδομάδα. Κάθε συνεδρία είχε διάρκεια 40 λεπτά. Ο γιατρός μού τοποθετούσε ειδικές βελόνες στα επίμαχα σημεία, δηλαδή στις περιοχές από όπου ήθελα να χάσω βάρος, μεταξύ των οποίων και στην κοιλιακή χώρα. Ο βελονισμός κάνει θαύματα στην κοιλιά, αφού χτυπά την πηγή του προβλήματος, συμβάλλοντας σημαντικά στη σύσφιξη των κοιλιακών μυών. Η θεραπεία με τον βελονισμού ήταν, βέβαια, συμπληρωματική, είχε υποστηρικτικό ρόλο στην όλη μου προσπάθεια.

Προσωπικά το έβαλα σκοπό να χάσω κάποια κιλά για να νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου και με το σώμα μου και επειδή είμαι αυστηρή σε ό,τι κάνω το τήρησα. Και αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί», κατέληξε η Μαρία Ανδρούτσου.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ