Με κόστος 1.800 ευρώ και όλο κρύσταλλα: Τα “τρίπατα” παπούτσια της Κατερίνας Καινούργιου που φόρεσε στον γάμο έκλεψαν την παράσταση

Κατερίνα Καινούργιου: Τα πανάκριβα παππούτσια που φόρεσε στον γάμο

Παραπάνω από δύο βασικούς μισθούς κοστίζουν τα εντυπωσιακά παππούτσια που επέλεξε να φορέσει η Κατερίνα Καινούργιου για να ολοκληρώσει το σύνολο της ως κουμπάρα.

Κουμπάρα έγινε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου και έκλεψε την παράσταση με το look και τα παπούτσια της. Κοστίζουν 1.800 ευρώ και είναι έρωτας με την πρώτη ματιά, είναι το μόνο σίγουρο. Top luxury item, τα φορούν πολλές fashionistas στο εξωτερικό και όχι μόνο.

Κατερίνα Καινούργιου: Τα παππούτσια αξίας 1.800 ευρώ

Δια χειρός Valentino, γεμάτα κρύσταλλα, άκρως εντυπωσιακά, στιλάτα, πολύ ψηλά (με τακούνι 15,5 εκατοστών), τα παπούτσια που επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου ως κουμπάρα της ταιριάζουν γάντι. Η παρουσιάστρια, προτιμάει τα παπούτσια με φιάπα, αν και έχει υπέροχα πόδια στα οποία θα ταίριαζαν εξίσου και εκείνα με πιο λεπτεπίλεπτο σχέδιο. Εκείνα λοιπόν που θα επέλεγε για μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση όπως ο γάμος στον οποίο θα ήταν κουμπάρα, δεν θα μπορούσαν να αποτελούσαν εξαίρεση. Εμείς τα εντοπίσαμε στην τιμή των 1.800 ευρώ και το μόνο σίγουρο είναι πως ένα σκίρτημα στην… καρδιά το νιώσαμε!

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή