Με μαύρο δαντελωτό φόρεμα και αναλογίες μοντέλου: Ο παραμυθένιος αρραβώνας στο παλάτι και η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αμαλίας Κωστοπούλου

Αμαλία Κωστοπούλου: Η λαμπερή εμφάνιση στον αρραβώνα

Η Αμαλία Κωστοπούλου, κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, ταξίδεψε μέχρι το Βουκουρέστι για να παρευρεθεί στον αρραβώνα της καλύτερη της φίλης, Άννα.

Η Αμαλία Κωστόπουλου δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες από τον λαμπερό αρραβώνα, που πραγματοποιήθηκε στο Mogosoaia Palace, για τον οποίο και είχε επιλέξει να φορέσει μια δημιουργία από Celia Kritharioti. Να αναφέρουμε πως το Mogosoaia Palace πρόκειται για ένα τουριστικό αξιοθέατο της Ρουμανίας που προσαρμόστηκε στις ανάγκες του αρραβώνα της Άνα και του Γκάρετ.

«Η καλύτερή μου φίλη αρραβωνιάστηκε. Θεέ μου» έγραφε η Αμαλία Κωστοπούλου σημειώνοντας πως η Άνα είναι η πιο όμορφη μέλλουσα νύφη. «Δείτε με να κλαίω για το υπόλοιπο της χρονιάς», σημείωσε.

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν οι υπόλοιποι καλεσμένοι και φίλοι της Αμαλίας Κωστοπούλου από τον αρραβώνα μας έκαναν να εντυπωσιαστούμε από το Παλάτι. Να αναφέρουμε πως η ιστορία του παλατιού ξεκινά από το 1680 όταν ένας αριστοκράτης αποφάσισε να αγοράσει την έκταση για να χτίσει ένα σπίτι για τον δεύτερο γιο του. Το Παλάτι ολοκληρώθηκε το 1702 όταν ο Κωνσταντίνος Μπρινκοβεάνου είχε ήδη γίνει πρίγκιπας της Νότιας Ρουμανίας.

Αρκετοί είναι αυτοί που το επιλέγουν για να οργανώσουν σε αυτό σημαντικές εκδηλώσεις. Μία από αυτές είναι και ο αρραβώνας της Άνα και του Γκάρετ. Τον χώρο επέλεξαν οι γονείς της μέλλουσας νύφης, όπως αναφέρει η wedding planner τους.

Αμαλία Κωστοπούλου: Στιγμιότυπα από τον γάμο

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα