Με μια πίτα «φουσκώνουν» δύο άτομα: Το σουβλατζίδικο της πόλης που συνδυάζει γεύση και ποσότητα

Σουβλατζίδικο: Το ψητοπωλείο του Χαλανδρίου που πρέπει να ξέρετε

Λίγο πάνω από τη πλατεία του Χαλανδρίου θα συναντήσετε το ψητοπωλείο «…στο χέρι». Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται καν συστάσεις καθώς οι κριτικές για το μαγαζί μιλάνε από μόνες τους. Και μπορεί στις μέρες μας να σκεφτόμαστε δεύτερη φορά αν θα πάρουμε πιτόγυρο, το συγκεκριμένο σουβλατζίδικο είναι αυτό που λέμε value for money. Θα απολαύσεις και γεύση και ποσότητα.

Με μία πληθώρα επιλογών για τυλιχτά, το «στο χέρι» έχει καταφέρει να συνδυάσει τεράστιες μερίδες, καλές τιμές, μεγάλη ποικιλία κρεάτων και συνοδευτικών και γρήγορη εξυπηρέτηση, ακόμα και τις πιο πολυσύχναστες ημέρες και βράδια, όταν οι παραγγελίες και τα τραπέζια του μαγαζιού είναι ασφυκτικά γεμάτα.

Οι ποικιλίες του μαγαζιού θα σε ενθουσιάσουν, γιατί έτσι θα έχεις τη δυνατότητα όχι μόνο να δεις μπροστά σου τις τεράστιες πιατέλες αλλά θα μπορείς να γευτείς, στο πιο επαγγελματικό ψήσιμο εκεί έξω, λουκάνικα, καλαμάκια, γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο, κεμπάπ, μπριζολάκια, παντσέτες και κάθε λογής λιχουδιά.

Σερβιρισμένα με φρέσκα λαχανικά, πατάτες ονειρικά τηγανισμένες και πιτούλες μαλακές, να λιώνουν στο στόμα αφήνοντας στον ουρανίσκο σου την αίσθηση της ικανοποίησης σε κάθε επίπεδο. Το κατάστημα προσφέρει και κάτι εξαιρετικό για τους πολύ πεινασμένους. Τυλιχτά γίγας γι’ αυτούς που η απλή πίτα δεν αρκεί και τα θέλουν όλα σε ακόμα μεγαλύτερες μερίδες και ποσότητες.

Το σουβλατζίδικο στο Χαλάνδρι που είναι must της Αθήνας

Οι παρέες επιλέγουν ακόμα πιο συχνά τις ποικιλίες γεύσεων του στεκιού της πλατείας του Χαλανδρίου γιατί γνωρίζουν ότι είναι value for money ακόμα και στις πρωινές ώρες. Μεταξύ άλλων το ψητοπωλείο σου δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλεις μία από τις πολλές προσφορές συνδυαστικών γευμάτων. Όχι μόνο κρεατικά και πιτόγυρα, αλλά και αναψυκτικά, πατάτες, διαλεκτά ορεκτικά, γιγαντιαίες μερίδες, σαλάτες, μαγειρευτά και οι προτάσεις του σεφ.

Οι επιλογές όμως ακόμα και για τις περιόδους της νηστείας ή για τους χορτοφάγους/βίγκαν πελάτες παραμένουν εκεί, μην αφήνοντάς τους δυσαρεστημένους ακόμα και σε ένα ψητοπωλείο που εξειδικεύεται στα κρέατα. Τα νηστίσιμα μενού και τα τυλιχτά με μη κρεατικές επιλογές βρίκονται εκεί για να χορτάσουν όλοι.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024