Με τεράστιο κήπο και άπειρο πράσινο: Το τεράστιο σπίτι της Αννίτας Πάνια όπου μένει η παρουσιάστρια μετά τον χωρισμό με τον Καρβέλα

by Εύα Ζαχαριάδη

Αννίτα Πάνια: Τον κήπο της να είχαμε

Μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες παρουσιάστριες, είναι η Αννίτα Πάνια. Η ίδια δεν κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις και προτιμάει να μένει στο σπίτι της.

Η ίδια, έχοντας παράλληλα μια όμορφη σχέση με τον Νίκο Σαμοΐλη, βρίσκεται εδώ και 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και η μοναδικότητά της στην παρουσίαση δεν αμφισβητείται, κάτι που πάντοτε της δίνει δουλειά, όπως κι ένα υπέροχο σπίτι, που έχει διακοσμήσει με πολύ γούστο.

Αννίτα Πάνια: Το φανταστικό και γουστόζικο σπίτι της

Η Αννίτα έχει δημιουργήσει έναν άνετο και ζεστό χώρο, χωρίς ωστόσο να περιορίζεται μονάχα στο εσωτερικό του σπιτιού της, το οποίο είναι πράγματι εντυπωσιακό. Η ίδια έχει φροντίσει και για το εξωτερικό, σε ένα μεγάλο κήπο.

Για να λέμε την αλήθεια, βέβαια, πολλές λεπτομέρειες δεν μπορεί να δει κάποιος στις φωτογραφίες που ανεβάζει, αλλά από όσα μπορούμε να κρίνουμε, το σαλόνι της είναι ικανό να σε κάνει… να χαζεύεις, ενώ αξιοζήλευτος είναι και ο κήπος, που δείχνει να αγαπά αρκετά, αφού εμφανίζεται σε αρκετά της στιγμιότυπα.

View this post on Instagram

A post shared by Annita Pania (@annita.pania)

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν