«Με τέτοιους ανθρώπους δεν θέλω να έχω καμία σχέση»: Το ξέσπασμα του γιου του Στέλιου Ρόκκου για την Ιωάννα Τουνη

by Τόνια Τζαφέρη

Δημήτρης Ρόκκος: Ξεσπά δημοσίως κατά της influencer

Δημήτρης Ρόκκος: Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παρέδωσε ο γιός του διάσημου τραγουδιστή στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Ο Δημήτρης Ρόκκος, μίλησε για τον πατέρα του Στέλιο Ρόκκο, την προσωπική του ζωή, αλλά και την Ιωάννα Τούνη. Πόσο μάλλον για την τελευταία δεν είπε και τα καλύτερα…

«Kαλλιτέχνες σαν τον πατέρα μου, τους βλέπω σαν brand. Δεν υπάρχει συγγένεια πάνω στο πατάρι. Θα ήμουν ψεύτης αν σου πω ότι δεν έχω τσακωθεί πολύ με τον πατέρα μου. Για μια δική μου χαζομάρα τα ακούω επί δέκα από τον πατέρα μου», είπε σχετικά με τον πατέρα του, Στέλιο Ρόκκο.

Σχετικά με την σύζυγο του πατέρα μου, έδειξε την αδυναμία του, σημειώνοντας πως: «Για την τωρινή σύζυγο του πατέρα μου, πεθαίνω, σβήνω, είναι η Λελέ μου».

Δημήτρης Ρόκος: Ισοπεδώνει δημοσίως την Ιωάννα Τουνη

Παράλληλα ο Δημήτρης Ρόκκος έριξε τα «βέλη» του στην Ιωάννα Τούνη. Όπως είπε: «Ευτυχώς που δε με ξέρει. Γιατί με τέτοιους ανθρώπους που κάνουν αυτά, δεν θέλω να έχω καμία σχέση. Έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που έχουν μια οποιαδήποτε δύναμη και την χρησιμοποιούν σε ανθρώπους του μεροκάματου 15 ώρες την ημέρα για 20 ευρώ. Και μετά από 3 μέρες σε πιάνει ο πόνος για το τι συμβαίνει στη χώρα. Πολύ υποκρισία».

Τέλος ο Δημήτρης Ρόκκος αποκάλυψε πως μέχρι σήμερα τρεις κοπέλες δεν έχουν κοιτάξει τον ίδιο, αλλά το γεγονός ότι είναι ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, ενώ ανέφερε ότι δεν ξέρει αν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον αδερφό του, Ανδρέα Ρόκκο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Ρόκκου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα