«Με τίμησε και τίμησα τον σύζυγό μου για 17 χρόνια»: Η Μαρί Κωνσταντάτου για Μίνωα Κυριακού και συγκινεί

Μαρί Κωνσταντάτου: Μια από τις σπάνιες φορές που μιλά σε τηλεοπτική κάμερα

Η Μαρί Κωνσταντάτου ιδιαίτερα σπάνια κάνει δηλώσεις στον τηλεοπτικό φακό και έτσι όταν όντως μιλά για την ίδια και την ζωή της, τότε τραβά το ενδιαφέρον και προκαλεί εντυπώσεις.

«Θέλω να χαρώ τον σύντροφό μου, τον Γιάννη μου, να χαρούμε τα αδέσποτά μας, τη φύση», λέει για τον Γιάννη Κεντ

Η Μαρί Κωνσταντάτου σε μία από τις σπάνιες φορές που δίνει συνεντεύξεις, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο τροχαίο δυστύχημα του πατέρα της, τα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για εκείνη αλλά και για τον σύντροφό της και γνωστό θεατρικό παραγωγό, Γιάννη Κεντ.

Οι δηλώσεις της Μαρί Κωνσταντάτου για την απώλεια του πατέρα της

Μιλώντας για τον τραγικό τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της είπε: «Ο πατέρας μου είχε ένα πολύ άσχημο τροχαίο και «έφυγε» ξαφνικά. Ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας. Ένα τροχαίο είναι σοκ, είναι συγκλονιστικό, ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Δεν προλάβαμε να αποχαιρετιστούμε. Ήταν δύσκολες στιγμές για τη μητέρα μου να βλέπει τον άντρα της να αιμορραγεί και να ξεψυχάει».

Στη συνέχεια η Μαρί Κωνσταντάτου μίλησε για την περίοδο μετά τον θάνατο του συζύγου της, Μίνωα Κυριακού: «Τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, έχω τιμήσει τους ανθρώπους που ήμουν μαζί, με τίμησε και τίμησα τον σύζυγό μου για 17 χρόνια. Ήξερα ότι θα μου γυρίσουν την πλάτη κάποιοι, το περίμενα, δεν ήξερα την ημερομηνία και την ώρα».

“Δεν παίζει ρόλο ο γάμος, αρκεί να είσαι καλά με τον σύντροφό σου”, Μαρί Κωνσταντάτου

Για την προσωπική της ζωή και το σήμερα, η ίδια λέει πως θέλει με τον σύντροφό της Γιάννη Κεντ, να γεράσει μαζί του και να τον χαρεί. «Όσο μεγαλώνω, αλλάζω και αλλάζω όμορφα. Δεν θέλω τρελούς ρυθμούς, θέλω να είμαι χαλαρή, να χαρώ τον σύντροφό μου, τον Γιάννη μου, να χαρούμε τα αδέσποτά μας, τη φύση. Είπες τη μαγική λέξη: σύντροφος. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που εγώ θέλω να γεράσω μαζί του. Δεν παίζει ρόλο ο γάμος, αρκεί να είσαι καλά με τον σύντροφό σου».

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024