Με υλικά που έχεις στο ντουλάπι της κουζίνας σου: Το μυστικό ομορφιάς της Τζένης Μπαλατσινού που είναι απλό και οικονομικό

Μαλλιά: Η Τζένη Μπαλατσινού αποκαλύπτει το μυστικό που έχει από τη γιαγιά της

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία σε μάσκες και conditioner για να αποκτήσεις λεία και απαλά μαλλιά. Τα πιο απλά υλικά μπορούν να σου δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς και είναι κάτι που το εφαρμόζει και η Τζένη Μπαλατσινού στα μαλλιά της.

Το μυστικό συστατικό για τέλεια μαλλιά που έχει κρατήσει από τη γιαγιά της αποκάλυψε η Τζένη Μπαλατσινού και είναι πολύ απλό.

Η ίδια τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει ένα κοντό κούρεμα μαλλιών, το οποίο είναι ιδιαίτερα πυκνό και λαμπερό. Η σπουδαία πορεία της στην ελληνική showbiz της έχει επιτρέψει να μάθει πολλά beauty μυστικά από τους καλύτερους experts, αλλά η ίδια αποκάλυψε ότι ακολουθεί το μυστικό της γιαγιάς της για υγιή μαλλιά.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι χρησιμοποιεί τη μάσκα μαλλιών της γιαγιάς της. Η “μυστική” συνταγή είναι φυσική, οικονομική και μπορείς να την κάνεις μόνη στο σπίτι.

Το συστατικό που χρησιμοποιεί η Τζένη Μπαλατσινού στα μαλλιά της

Η Τζένη Μπαλατσινού χρησιμοποιεί την μάσκα μαλλιών με ξύδι και νερό μετά το λούσιμο για δύο λεπτά.

Τα μαλλιά που φαίνονται θαμπά, εύθραυστα ή φριζαρισμένα τείνουν να είναι πιο αλκαλικά ή υψηλότερα στην κλίμακα pH. Το μυστικό της γιαγιάς της Τζένης Μπαλατσινού βασίζεται στην ιδέα είναι ότι μια όξινη ουσία, όπως το ξύδι, βοηθά στη μείωση του pH και επαναφέρει τα μαλλιά σε ισορροπία.

Η συνταγή μαλλιών της Τζένης Μπαλατσινού:

  1. Xρησιμοποίησε 2 έως 4 κουταλιές της σούπας ξύδι με 16 κουταλιές νερό.
  2. Μετά το λούσιμο και το μαλακτικό σαμπουάν, ρίξε το μείγμα στα μαλλιά σου ομοιόμορφα, δουλεύοντας στο τριχωτό της κεφαλής σου.
  3. Αφήστε το να καθίσει για μερικά λεπτά.
  4. Ξέπλυνέ το.

Οφέλη της μάσκας μαλλιών με ξύδι

Λόγω της όξινης σύστασης το, το ξύδι έχει την ικανότητα να χαμηλώνει το pH της τρίχας, αλλά και του δέρματος, το οποίο συνήθως ανεβαίνει από τη χρήση σαμπουάν και άλλων καλλυντικών προϊόντων με αλκαλικότητα.

Αν λοιπόν δοκιμάσεις την μάσκα μαλλιών της Τζένης Μπαλατσινού με λίγο ξύδι, θα επαναφέρεις το όξινο pH της επιδερμίδας, που είναι όμοιο με αυτό των φυσικών ελαίων. Με αυτό, θα λειάνεις την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας και κλείνει τα λέπια.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί