Μεγαλείο ψυχής από την κοπέλα που χλεύασε ο Τάσος Ξιαρχό: «Νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτό»

by Τόνια Τζαφέρη

“Ήθελα να λυθεί προσωπικά, μεταξύ εμένα και του ίδιου”

Το όλο σκηνικό με τον Τάσο Ξιαρχό, κάλλιστα θα μπορούσε να γυριστεί και ταινία, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη το τέλος όμως. Όλα ξεκίνησαν με το βίντεο και τα ρατσιστικά σχόλια για την “Μαίρη”. Η οποία έτυχε να κάτσει δίπλα του σε εστιατόριο της Νέας Σμύρνης και χωρίς να την γνωρίζει, σχολίασε τόσο τα κιλά της, την ριγέ της μπλούζα και δημοσίευσε το πρόσωπό της χωρίς καμία συγκατάθεση.

Έκτοτε ο γνωστός χορογράφος ήταν αδύνατο να αποφύγει την δημόσια κατακραυγή και έτσι έγινε. Πλήθος ανθρώπων, γνωστών και μη ξέσπασαν εναντίον του. Στην συνέχεια ο χορογράφος απείλησε με αυτοκτονία, την οποία επιχείρησε με χάπια και τώρα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο Νίκαιας. Συνέχισε ωστόσο να εξαπολύει πυρά και ρατσιστικά σχόλια, αυτήν την φορά όμως στην Δανάη Μπάρκα η οποία του απάντησε αποστομωτικά με αγάπη.

Οι δηλώσεις της Μαίρης για τον Τάσο Ξιαρχό

Αυτό που συγκλονίζει όμως, είναι οι δηλώσεις της Μαίρης, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου αναφορικά με το περιστατικό:

«Είναι μία κατάσταση ιδιαίτερη και από τις δύο πλευρές. Δεν είναι δηλαδή μόνο η δίκη μου πλευρά. Μία κατάσταση μίσους επηρεάζει όλους τους ανθρώπους, και εμένα και τον Τάσο. Και κάποιους άλλους ανθρώπους, όπως π.χ. κάποιον που είχε κάνει ένα παρόμοιο σχόλιο. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αγχωμένη. Νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτό. Δεν ήθελα να πάρει τέτοια τροπή και να υπάρξει τόσο έντονη κινητοποίηση και αντίδραση. Θεωρούσα ότι θα υπάρξει ήρεμη αντίδραση» είπε η Μαίρη στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Μεγαλείο ψυχής από την κοπέλα που χλεύασε ο Τάσος Ξιαρχό: «Νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτό»

Δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής της, συνέχισε: «Ήταν μία λάθος στιγμή και όλοι έχουμε. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να στήνεται στον τοίχο και να πυροβολείται επειδή έκανε ένα λάθος.  Το είπα και χθες, ότι εγώ θα ήθελα να λυθεί προσωπικά. Μεταξύ εμένα και του ίδιου και γι’ αυτόν τον λόγο του έστειλα και μήνυμα.

Μαίρη για Τάσο Ξιαρχό: “Δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί του, συγχωρώ αυτή την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτές τις διαδικασίες”

Δεν περιμένεις πραγματικά ότι ένας άνθρωπος που έχει περάσει δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα, να μη σωπαίνει πέντε λεπτά και να μη μου δίνει κι εμένα το δικαίωμα να σωπάσω κι εγώ πέντε λεπτά και να πάρω τον χρόνο μου… Και να πούμε τέλος, δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε. Από την αρχή είπα ότι δεν θέλω να πάει δικαστικά».

Η Μαίρη κατέληξε για τον Τάσο Ξιαρχό στο Love it: «Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον ίδιο ωστόσο πρέπει να σεβαστώ τον χώρο του, γιατί και ο ίδιος και η οικογένειά του περνούν κάτι πολύ δύσκολο. Αν με άκουγε τώρα, θα του έλεγα – αν μου επιτρέπει και η κυρία Γερμανού – είναι πάντα εύκολο να το βάζεις κάτω και είναι εύκολο να πεις πέφτω και μένω εκεί που είμαι. Θέλει πολλή δύναμη να κοιτάξεις τον εαυτό σου μέσα σου και να πεις ότι είμαι αυτό… Όλοι έχουμε κάνει λάθος. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί του, συγχωρώ αυτή την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτές τις διαδικασίες. Ας αγκαλιάσει τους γονείς του και ας αγαπήσει τον εαυτό του και όλα λύνονται».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν