Μεγάλες χαρές για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο: Ετοιμασίες στο σπίτι τους για τα γενέθλια της μικρής Μαρίνας

Ελένη Μενεγάκη: Η μικρή Μαρίνα έγινε 8 χρονών

Γενέθλια είχε χθες (29/3) η μικρή Μαρίνα και η Ελένη Μενεγάκη την γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο. Η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο γεννήθηκε πριν από οκτώ χρόνια και η διάσημη παρουσιάστρια δεν μπορεί να πιστέψει πόσο γρήγορα μεγαλώνει.

Η Μαρίνα είναι ένα όμορφο ξανθό κοριτσάκι με ανοιχτόχρωμα μάτια και όσο μεγαλώνει τόσο μοιάζει στη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη.

Η οκτάχρονη κόρη της φοιτά σε Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Η μικρή έχει άριστες σχέσεις με τα τρία μεγαλύτερα αδέρφια της, Λάουρα, Βαλέρια και Άγγελο Λάτσιο.

«Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της number one θέλει τον πατέρα της. Tον θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει. Έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους. «Μπαμπά μου. Μπαμπά μου θέλω. Δικό μου μπαμπά μου». «Nτάξει παιδί μου. Δεν σου είπαμε και τίποτα», σας το ορκίζομαι, έχει αποκαλύψει η Ελένη Μενεγάκη για τη σχέση της Μαρίνας με τον μπαμπά της.

«Εμένα η Μαρίνα μου ζητά συνέχεια κούκλες μωρά, θέλει να είναι η μαμά τους. Στα προηγούμενα παιδιά μου δεν έχω πάρει πολλές κούκλες, εννοείται ότι έπαιρνα πολλά παιχνίδια, αλλά όχι κούκλες, δεν τις αναζητούσαν όπως εγώ… Εγώ θυμάμαι να ζητάω κούκλα, εκείνες που μιλούσαν… Η δικιά μου, η μικρή όλο τέτοια κάνει, δίνει εντολές να φάει, της μιλάει…», έχει πει επίσης η παρουσιάστρια.

Δείτε παρακάτω σπάνιες φωτογραφίες της, που φανερώνουν την ομοιότητα με την Ελένη Μενεγάκη

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη