Μεγάλη ανατροπή με τον Σκλαβενίτη: Η απόφαση που φέρνει ανατροπές στην ελληνική αγορά

Σκλαβενίτης: Ακόμα μια πρωτοποριακή κίνηση από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Ο Σκλαβενίτης ανακοίνωσε μια απόφαση που θα κάνει και τις υπόλοιπες αλυσίδες σούπερ μάρκετ να ακολουθήσουν το παράδειγμα. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση που όχι μόνο εξυπηρετεί την εταιρεία αλλά και από οικολογική άποψη θα κάνει καλό στο περιβάλλον.

Μεγάλα σούπερ μάρκετ, όπως γίνεται γνωστό, – σύμφωνα με το Athensmagazine.gr – είναι έτοιμα να «κόψουν» τα φυλλάδια και να ενημερώνουν με άλλους τρόπους τους καταναλωτές για τις προσφορές της εβδομάδας.

Σκλαβενίτης: Τέλος τα φυλλάδια

Το παράδειγμα του Σκλαβενίτη αναμένεται να ακολουθήσουν και οι άλλοι μεγάλοι παίκτες των σούπερ μάρκετ καθώς αναμένεται να προχωρήσουν σε περικοπές φυλλαδίων και διαφημίσεων.

Πρόκειται για φυλλάδια με τα οποία διαφήμιζαν τα προϊόντα που είναι σε προσφορά στα ράφια των καταστημάτων. Μάλιστα, οι όποιες αποφάσεις λάβουν οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ αναμένεται να εφαρμοστούν από το 2023.

Τις σκέψεις αυτές κάνουν οι αλυσίδες τόσο εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης της τιμής του χαρτιού όσο και για τον πληθωρισμό που έχει αυξήσει σημαντικά τις τιμές τόσο σε προϊόντα όσο και το κόστος ενέργειας .

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη