Μεγάλη ανατροπή στο «Πρωινό»: Η Μαρία Κορινθίου θα αντικαταστήσει τη Δούκισσα

«Πρωινό»: Η Μαρία Κορινθίου στην θέση της Δούκισσας

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την αποκάλυψη πως ένα νέο πρόσωπο θα βρεθεί στο «Πρωινό» λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής προχώρησε στον αέρα της εκπομπής σε μία… έκτακτη ανακοίνωση, την ώρα της στήλης της μαγειρικής με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως από τη Δευτέρα 10/10 έρχεται μία γυναίκα στο «Πρωινό», η οποία είναι φίλη του για να βρίσκεται στα γυναικεία θέματα, στη στήλη των ζωδίων και της μαγειρικής, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα.

«Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Έλενας Πολυκάρπου για το Znews, εκείνη που θα αντικαταστήσει τη Δούκισσα Νομικού στο «Πρωινό», είναι η Μαρία Κορινθίου!

Η ίδια, σε πρόσφατες δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών είχε πει χαρακτηριστικά ότι:«Κατά διαστήματα γίνονται κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις και συζητήσεις. Αν δεν ευδοκιμούν, δεν ευδοκιμούν. Τι να κάνουμε ρε παιδιά; Έχω αρνηθεί και δουλειές με πολύ καλά λεφτά. Δεν με αντιπροσώπευαν».

«Πρωινό»: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη