Μεγάλη μέρα σήμερα για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη: Βαφτίζουν σήμερα τις κόρες του στην Μύκονο

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης: Τέσσερις οι νονοί για το κάθε παιδί τους

Μια τεράστια βάφτιση έχουν οργανώσει το ζευγάρι Μπόμπα – Τανιμανίδης για τις μικρές τους κόρες, οι οποίες θα βαφτιστούν σήμερα στο νησί των ανέμων.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα. 

Ο παρουσιαστής και η αγαπημένη του θα βαφτίσουν σήμερα, τις δίδυμες κόρες τους στη Μύκονο. Πιο συγκεκριμένα, το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό στις 18:00. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Ποιοι θα είναι οι νονοί των παιδιών Μπόμπα – Τανιμανίδη

Το κάθε κορίτσι θα έχει τέσσερις νονούς. Τη Φιλίππα θα βαφτίσει ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς, μαζί με την Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη. 

Από την άλλη, την Αριάνα θα βαφτίσει η στενή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη κα ο Γιώργος Καμπουρίδης. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης ήταν εκείνοι που πάντρεψαν επίσης το ζευγάρι στη Σίφνο, το 2018.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκαν στον κόσμο τις δίδυμες τον Ιούνιο του 2021. Είναι και οι δύο ενθουσιασμένοι με τις κόρες τους και τους αρέσει να τις βλέπουν να μεγαλώνουν. Μάλιστα, μοιράζονται καθημερινά σχεδόν και οι δύο, στιγμές από την καθημερινότητά τους με τα παιδιά, με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη