Μεγάλη πίκρα για τους τηλεθεατές: Σύντομα τέλος ο Γιώργος Αυτιάς απο την τηλεόραση

by Newsroom i-diakopes.gr
Μεγάλη πίκρα για τους τηλεθεατές: Σύντομα τέλος ο Γιώργος Αυτιάς απο την τηλεόραση

Γιώργος Αυτιάς: Το νέο επαγγελματικό βήμα του παρουσιαστή

Μέσα από την πολυετή εμφάνιση του στην τηλεόραση, ο Γιώργος Αυτιάς έχει αφήσει το δίκο του στίγμα στην τηλεόραση, ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι έτοιμος για ένα νέο επαγγελματικό βήμα εκτός τηλεόρασης.

Πρόσφατα ο δημοσιογράφος προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις που αφορούν τις επαγγελματικές κινήσεις του για τη φετινή σεζόν.

Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα ψάχνει ο Γιώργος Αυτιάς, για τον οποίο η τηλεόραση φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος της, σύμφωνα, τουλάχιστον, με τα όσα δήλωσε ο ίδιος.

Μεγάλη πίκρα για τους τηλεθεατές: Σύντομα τέλος ο Γιώργος Αυτιάς απο την τηλεόραση

Γιώργος Αυτιάς: Όσα δήλωσε

«Αυτή η σεζόν θα γράψει τα πρώτα νούμερα γύρω στα Χριστούγεννα, το δεύτερο ζύγισμα θα γίνει τον Φεβρουάριο και αρχές Μάρτιου θα δούμε και τους νικητές. Έχει πολύ δρόμο, ακόμα, είναι σαν το πρωτάθλημα. Η τηλεόραση είναι το πιο δυνατό άθλημα, νικητής είναι αυτός που μπορεί να είναι στον κόσμο και να παράγει είδηση» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, μιλώντας στην κάμερα του MEGA.

«Όταν έναν κύκλο τον ολοκληρώνεις, μετά χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο, αυτό το άλλο ψάχνω, όχι στην τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν είναι μοναστήρι η μητροπολιτικός ναός να είσαι μια ζωή εκεί. Την τηλεόραση πρέπει να τελειώνεις και να το αποφασίζεις τη στιγμή που μεσουρανείς» πρόσθεσε ο Γιώργος Αυτιάς.

Όσον αφορά στις ψυχαγωγικές εκπομπές και το infotainment, ο παρουσιαστής τόνισε πως, «μια ψυχαγωγική εκπομπή φυσικά και πρέπει να έχει πινελιές επικαιρότητας».

Τέλος, ο Γιώργος Αυτιάς αναφέρθηκε και στη Φαίη Σκορδά. «Είμαι στον ΣΚΑΙ και είμαι για οποιαδήποτε εκπομπή και είναι χαρά μου που ήρθε η Φαίη» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο παιδιών 5 και 9 ετών στον Κορυδαλλό

Σήμερα έμαθα ότι το συρτάρι απορρυπαντικού στο πλυντήριο χρησιμοποιείται έτσι. Ωστε για αυτό τα ρούχα δεν βγαίνουν αρκετά καθαρά.

Κάθε νύχτα ένιωθα ότι υπήρχε κάποιος μέσα στο σπίτι μου, γι’ αυτό εγκατέστησα μια κάμερα στο δωμάτιό μου — και το επόμενο πρωί, όταν είδα τις καταγραφές, φρίκαρα

Tο δαχτυλίδι που θα επιλέξεις θα αποκαλύψει το πιο αυθεντικό σου χαρακτηριστικό

Έτρωγε κоνσέρβες, πήγαıνε κανоνıκά σχоλείο: 9χpоνоς ζоύσε μόνος τоυ σε δıαμέρισμα 2 χρόνια «Δεν είχαμε ıδέα»

Προτεινόμενα