Μεγαλώνει φυσικά και χωρίς πλαστικές και λατρεύει τις ρυτίδες της: Η Βίκυ Καγιά στα 43 της αποτελεί παράδειγμα

by Εύα Ζαχαριάδη

Μεγαλώνει φυσικά και χωρίς πλαστικές και λατρεύει τις ρυτίδες της: Πιο λαμπερή από ποτέ στα 43 της

Ένα από τα πιο καταξιωμένα μοντέλα της Ελλάδας, η Βίκυ Καγιά παραμένει ακόμα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της χώρας. Έχοντας κάνει καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό πλέον την θαυμάζουμε μέσα από την τηλεόραση.

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town Κύπρου αποκάλυψε τι ζητάει από τους φωτογράφους κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ζητάει από τους φωτογράφους να μην επεξεργάζονται τις φωτογραφίες της.

Μεγαλώνει φυσικά και χωρίς πλαστικές και λατρεύει τις ρυτίδες της: Η Βίκυ Καγιά στα 43 της αποτελεί παράδειγμα

Μεγαλώνει φυσικά και χωρίς πλαστικές και λατρεύει τις ρυτίδες της χωρίς να αφήνει τον χρόνο να την επηρεάσει

Στα 43 της χρόνια, φαίνεται να έχει συμφιλιωθεί με τον χρόνο που περνάει και δεν θέλει να κρύβει τις ρυτίδες της με ρετούς ή υπερβολικές επεμβάσεις.

«Το φυσιολογικό είναι αυτό. Να μεγαλώνουμε και να γερνάμε. Δεν είμαι ούτε 20 ούτε 30 πια. Μου αρέσω με τις ρυτίδες μου» δήλωσε η Βίκυ Καγιά μιλώντας στο Down Town Κύπρου, προσθέτοντας ότι όποτε φωτογραφίζεται πλέον απαιτεί να μην της κάνουν ρετούς.

«Όποτε φωτογραφίζομαι απαιτώ να μη μου κάνουν ρετούς για να φαίνονται οι ρυτίδες μου. Μου αρέσει που μεγαλώνω, προσέχω το πρόσωπό μου και το φροντίζω αλλά είμαι μακριά από αισθητικές παρεμβάσεις και υπερβολικά πράγματα.

Τώρα ένα μποτοξάκι στο μεσόφρυδο, συχνοί καθαρισμοί και ενυδατώσεις είναι μέσα στα φυσιολογικά πράγματα. Αλλά δεν μου αρέσουν οι αλλοιώσεις, θέλω να είμαι φυσιολογική και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου βάσει της ηλικίας μου», πρόσθεσε.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν