«Μεγαλώνω και αυτό, ευτυχώς, μου αρέσει»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει γενέθλια, κλείνει τα 47 και το απολαμβάνει

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αυτή είναι η χρονιά του

Τα 47 έκλεισε χθες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και είναι απόλυτα χαρούμενος με την ηλικία του. Ωστόσο ο ηθοποιός έχει εξομολογηθεί πως πέρασε μια κρίση ηλικίας μετά τα 40. Όμως ο δημιουργός του Maestro βρίσκεται στα καλύτερα του και γιόρτασε τα γενέθλια του μαζί με τις ανιψιές του.

Γενέθλια έχει σήμερα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο ηθοποιός και δημιουργός γίνεται 47 ετών και από ό,τι φαίνεται ο χρόνος είναι με το μέρος του. Όσο μεγαλώνει- εκτός από το ότι παραμένει εμφανισιακά ίδιος και απαράλλαχτος- τόσο περισσότερο εξελίσσεται και θριαμβεύει. Όπως, άλλωστε, συνέβη φέτος με την επιστροφή του στην τηλεόραση και τη σειρά του MEGA, Maestro. Η οποία, εκτός από το ότι αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, οδεύει πια προς παγκόσμια αναγνώριση μιας και από τις 19 Δεκεμβρίου προβάλλεται κι επίσημα στο Netflix με λίγο διαφοροποιημένο τίτλο ως Maestro In Blue.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, λοιπόν, μεγαλώνει και του αρέσει, όπως είπε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του. Και φάνηκε και από το Maestro αυτό… Το οποίο βλέπει και ξαναβλέπει, όπως είδαμε στο χθεσινοβραδινό (22/12) του Insta Story μαζί με τις 2 ανιψιές του.

Η κρίση ηλικίας μετά τα 40 που πέρασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι από εκείνους τους δημιουργούς και ηθοποιούς που προσπαθούν να μιλούν με το έργο τους, χωρίς να αναλώνονται στα πολλά λόγια. Όταν αποφασίζει, όμως, να δώσει συνέντευξη μιλά με αυθορμητισμό και λέει αλήθειες. Έτσι συνέβη σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BHMAgazino, όπου ο 47χρονος καλλιτέχνης μίλησε ανοιχτά για την κρίση ηλικίας που πέρασε μετά τα 40.

«Εκεί μετά τα 40. Όλα τα έπαθα. Πού πάω, τι κάνω, παιδί, συντροφικότητα, τέλμα υπαρξιακό, καλλιτεχνικό μπλοκάρισμα κ.ο.κ. Αλλά με τον καιρό κατάλαβα πως τα περισσότερα ήταν επίκτητα και εν τέλει όχι τόσο αληθινά. Νομίζω η κρίση ηλικίας για εμάς τους άνδρες είναι πιο πολύ κρίση “ταυτότητας”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Σε άλλη συνέντευξή του, ωστόσο, στη Vogue και σε ερώτηση που αφορούσε το αν έχει κάνει στροφή στη θεματολογία των έργων του τα τελευταία χρόνια ο Παπακαλιάτης απάντησε, αναφερόμενος και στην ηλικία του: «Ανέκαθεν με απασχολούσε να ασχοληθώ σεναριακά με κοινωνικά θέματα. Απλά τώρα το κάνω πιο συνειδητά και, ελπίζω, πιο ώριμα. Δεν νομίζω ότι έκανα κάποια στροφή. Μεγαλώνω και, ευτυχώς, μου αρέσει».

Και η τελευταία του ατάκα επιβεβαιώνεται απόλυτα στη σειρά του, Maestro, όπου ο Χριστόφορος υποδύεται τον Ορέστη, ο οποίος κάνει σχέση με την κατά πολύ νεότερή του, Κλέλια. Μια σχέση, που έγινε αμέσως ο λόγος για τρολάρισμα στα social media από τους fans προς τον Χριστόφορο. Αλλά και μια σχέση που έκανε τον ίδιο να αυτοτρολάρεται στον ρόλο και σε αρκετές σκηνές του με την Κλέλια Ανδριολάτου, δείχνοντας πόσο απολαμβάνει όλη αυτήν τη συζήτηση για την ηλικία.

Πως πέρασε τα φετινά γενέθλια ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Τα φετινά γενέθλια βρίσκουν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην Αθήνα παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από το πιο χαριτωμένο Insta Story που ανέβασε ο 47χρονος καλλιτέχνης με την καλύτερη παρέα. Ποια είναι αυτή; Οι 2 ανιψιές του, τα κοριτσάκια της ετεροθαλούς αδελφής του, Νάρας Παπακαλιάτη.

Ο Χριστόφορος δημοσίευσε φωτογραφία χθες (22/12) με τις μικρούλες να βλέπουν τον ίδιο στο Netflix και να είναι ενθουσιασμένες, γράφοντας: «Όταν οι ανιψιές σου σε βλέπουν πρώτη φορά στην TV… Και κάτι τους θυμίζει αυτός ο τύπος!».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει αδυναμία στην οικογένειά του, η οποία… είναι και αρκετά μεγάλη. Βλέπεις, ο δημιουργός του Maestro έχει 3 αδέρφια συνολικά. Τον Φίλιππο και 2 ετεροθαλή αδέλφια από τον δεύτερο γάμο του μπαμπά του, τον Στέφανο και τη Νάρα, παιδάκια της οποίας είναι τα κοριτσάκια που βλέπεις στη φωτογραφία.

Related posts

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν»