Μεγάλος τελικός J2US: Πανικός και συγκίνηση μόλις ο Κοκλώνης ανακοίνωσε τους μεγάλους νικητές

J2US: Έφτασε στο τέλος του το φαντασμαγορικό σόου

Τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός του J2US με μεγάλους νικητές τη Λόλα και τον Λευτέρη Μητσόπουλο.

Ειδικότερα, με άκρως εορταστική διάθεση εμφανίστηκε ο παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, έχοντας στο πλευρό του τόσο την κριτική επιτροπή όσο και όλους τους παίκτες του λαμπερού μουσικού σόου.

Η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή, η Βίκυ Σταυροπούλου και η Κατερίνα Στικούδη ήταν πιστοί στο τηλεοπτικό τους ραντεβού, ενώ τέσσερα ήταν τα ζευγάρια που διεκδίκησαν τη μεγάλη νίκη, η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη, ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την Λόλα και ο Πάνος Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα.

Και τα τέσσερα ζευγάρια του J2US ερμήνευσαν τρία κομμάτια στη σκηνή, διεκδικώντας τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, ενώ από το ξεκίνημα κιόλας του show, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει τον προσεχή Φεβρουάριο.

Έτσι, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, ο παρουσιαστής και παραγωγός του λαμπερού σόου του Alpha ανακοίνωσε τα αποτελέσματα και σύμφωνα με την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, μεγάλοι νικητές του J2US αναδείχθηκαν ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα.

Επρόκειτο για μια μεγάλη ανατροπή για πολλούς, όπως πρόδωσε και ο Νίκος Κοκλώνης, καθώς θεωρούνταν αουτσάιντερ σαν ζευγάρι.

Η ανακοίνωση των νικήτων του J2US

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή