Μεγαλώσαμε μαζί τους: Πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς, 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή

Ελληνικές σειρές: Είκοσι χρόνια μετά οι πρωταγωνιστές που όλοι αγαπήσαμε

Υπάρχουν σειρές που αγαπήθηκαν όσο λίγες… και φυσικά καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και οι πρωταγωνιστές οι οποίοι αγαπήθηκαν εξίσου παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

Θέλετε να μάθετε πώς είναι σήμερα οι αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς; Τότε, βρίσκεστε στο σωστό άρθρο.

Είναι σίγουρα από τις πιο αγαπημένες της ελληνικής τηλεόρασης που έγινε ποτέ. Ο λόγος φυσικά για τη σειρά, «Είσαι το ταίρι μου». Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει δει έστω και ένα επεισόδιο. Ενώ μέχρι και σήμερα ατάκες, στιγμιότυπα και ρόλοι εξακολουθούν να απασχολούν.

Είκοσι χρόνια μετά φαίνεται πως πολλοί έχουν απορία να δουν, πως ήταν αλλά και πώς είναι σήμερα. Οι ηθοποιοί της σειράς. Κυρίως αυτοί που συμμετείχαν σε δεύτερους ρόλους. Καθώς οι πρωταγωνιστές ακόμη βρίσκονται στο προσκήνιο. Και οι πρωταγωνιστές όμως έχουν αλλάξει ριζικά και θα τους δούμε στην συνέχεια.

Πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από ελληνικές σειρές που αγαπήθηκαν

– Ξεκινάμε με τον μικρό της οικογένειας. Ο αγαπημένος Μιλτιάδης ήταν ο μικρός και πανέξυπνος της σειράς. Αρκετές φορές έπαιζε ότι δεν καταλάβαινε τίποτα, αλλά κατά βάθος ήξερε τα πάντα! Σήμερα έχει γίνει πλέον ολόκληρος άντρας και συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική. Η διαφορά είναι έντονη, ειδικά για όσους τον θυμούνται παιδάκι!

– Ο αγαπημένος μας Γρηγόρης ήταν το αγόρι της διπλανής πόρτας, ο φίλος που όλοι θα ήθελαν να έχουν και ο χαρακτήρας που όλοι συμπονούσαν για ό,τι του συνέβαινε στη σειρά. Έμπλεξε με τη Βίκη και είχε κολλητό του τον Λάζαρο. Σήμερα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν έχει αλλάξει και πολύ, πέρα από μικρές λεπτομέρειες (π.χ. μαλλιά). Συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική και να σημειώνει επιτυχίες!

– Ο γοητευτικός και γυναικο-κατακτητής Νίκος στη σειρά, είχε μανία με το γυναικείο φύλο, μέχρι να του κλέψει την καρδιά η πανέμορφη Βίκη. Σήμερα μπορούμε να πούμε πως ο ηθοποιός δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου, διατηρώντας τη σεμνότητα και την ευγένεια του όπως τότε!

Πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από την αγαπημένη ελληνική σειρά “Είσαι το ταίρι μου”

– Η γοητευτική Βίκυ μπήκε στη ζωή δύο αντρών και δεν μπορούσε να διαχωρίσει με ποιον ήθελε να καταλήξει στο τέλος. Τους “σαγήνευσε” με την ομορφιά της και το έπαιζε σε διπλό ταμπλό!

Παρ’ όλα τα χρόνια που πέρασαν, η όμορφη Κατερίνα Λέχου μεγάλωσε μεν ηλικιακά, αλλά διατηρείται όμορφη και επιτυχημένη ακόμη!

– Η αυστηρή της σειράς, Αννέτα, προκαλούσε σε αρκετούς την αντιπάθεια, λόγω της κριτικής και του σοβαρού της ύφους.Σήμερα η γλυκιά ηθοποιός Δάφνη Λαμπρογιάννη διατηρείται σχεδόν η ίδια, με κύρια αλλαγή το χρώμα στα μαλλιά της.

– Ο αγαπημένος σε όλους Λάζαρος, ήταν ο κολλητός και συγκάτοικος του Γρηγόρη. Οι ατάκες του μας άφηναν πολλές φορές… άφωνους και με ασταμάτητο γέλιο να ακολουθεί. Μερικά χρόνια αργότερα, φαίνεται πιο ώριμος και σοβαρός αλλά εξίσου προσιτός και αξιαγάπητος!

– Η αγαπημένη μας Στέλλα στο “Είσαι το ταίρι μου” ήταν γεμάτη νάζι, χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Αυτά τα στοιχεία είναι και στοιχεία του χαρακτήρα της αγαπημένης μας Βίκης Σταυροπούλου που δεν άλλαξε και πολύ και παρέμεινε εξίσου γλυκιά!

– Ο γοητευτικός ηθοποιός που έπαιζε τον Σωτήρη στη σειρά, έκανε όλες τις γυναίκες που παρακολουθούσαν τη σειρά, να έχουν εμμονή μαζί του, ανεξάρτητα με την ηλικία τους. Από το 2001 μέχρι σήμερα, ο ηθοποιός παραμένει εξίσου γοητευτικός και ταλαντούχος στη δουλειά του!

Related posts

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας: Αγνώριστος σήμερα ο μεγάλος ζεν πρεμιέ Γιώργος Νινιός

Παραμένει πανέμορφη και παντρεμένη με πασίγνωστο ηθοποιό: Πως είναι σήμερα η Βίλμα από Κωνσταντίνου και Ελένης

Βασίλης Καΐλας: Η φήμη για το παιδί θαύμα του κινηματογράφου, η φοβία του με το φλερτ και η σημερινή εικόνα στα 67 του

Άφησε την τηλεόραση αλλά όχι το θέατρο: Η Εκάβη Ντούμα είναι αγνώριστη σήμερα

“Φίλησες την ανάπηρη;”: Αγνώριστη είναι σήμερα το κοριτσάκι που μισούσε η Σοράγια

Καθηγήτρια γαλλικών, με μαύρο μαλλί και ακαταμάχητη γοητεία: Έτσι είναι σήμερα η Πέπη Τσεσμελή

Σήμερα είναι άλλος άνθρωπος: Θυμάστε την Μόνικα από το πρώτο Next Top Model; Θα τρομάξετε να την αναγνωρίσετε σήμερα

Η Αφρούλα που κάποτε έλεγε τον καιρό έχει γίνει άλλος άνθρωπος: Θα θα πάθετε πλάκα με την ολική μεταμόρφωση της

Δεν θα την αναγνώριζε ούτε η παρέα της: Θυμάστε τη Λίλα από τους Singles; Σταθερά εκκεντρική και αγνώριστη – Με μακρύ σκούρο μαλλί και μανούλα δύο αγοριών σήμερα