Μεγάλωσε και έγινε μία κούκλα: Η Φίφη από το «Ευτυχισμένοι μαζί» άλλαξε και εντυπωσιάζει

Ευτυχισμένοι μαζί: Δείτε πόσο άλλαξε η «Φίφη»

Ολοκληρωτικά και ριζικά έχει αλλάξει η Φίφη από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Ευτυχισμένοι μαζί». Η έφηβη που γνωρίσαμε στη σειρά ακολουθεί μια πετυχημένη πορεία στον χώρο και έχει γίνει μία υπέροχη και όμορφη γυναίκα.

Η μικρή Φίφη ή κατά κόσμον Εύη Δαέλη είναι πλέον μία εντυπωσιακή γυναίκα 27 ετών με καταγωγή από την Ελλάδα και την Αυστραλία, εκτός όμως από ηθοποιός είναι και πτυχιούχος του Τμήματος δασοπονίας και διαχείρισης φυσικού περιβάλλοντος από το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Εκτός όμως από ηθοποιός η εντυπωσιακή Εύη Δαέλη έχει κάνει και διάφορες δουλειές ως μοντέλο από μικρή ηλικία.

Η πρώτη της επαφή με την δημοσιότητα έγινε όταν ήταν 6 χρονών και έκανε φωτογραφίσεις και διαφημιστικά ενώ με τα χρόνια παρακολούθησε μαθήματα μπαλέτου, ορθοφωνίας και κιθάρας.

Πέρα από την Φίφη στο «Ευτυχισμένοι μαζί», είχε για 5 χρόνια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγαπημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» όπου υποδυόταν την Ισμήνη Προκοπίου ενώ την περασμένη σεζόν την απολαύσαμε στη σειρά του Open «Σε αγαπάω μεν… αλλά», έχοντας το ρόλο της Ρία.

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram όπου έχει περισσότερους από 114.000 followers η Εύη Δαέλη παρουσιάζει τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές της στιγμές.

Δείτε τη σημερινή εμφάνιση της «Φίφης» από το «Ευτυχισμένοι μαζί»

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη