Μελαχρινή κούκλα, πολύ πιο πριν από τη Σπυροπούλου: Αυτή είναι η πρώην του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου – Γυμνάστρια και πανέμορφη

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Αυτή είναι η εντυπωσιακή πρώην σύντροφος του

Πλέον έχει βρεί τον έρωτα στα μάτια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ενώ περιμένουν και το πρώτο τους παιδάκι. Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος εδώ και τρία χρόνια είναι ο σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ωστόσο είχε προσωπική ζωή και πριν την σχέση του με την παρουσιάστρια.

Ο σύντροφός της ωστόσο, δεν είναι κάποιος τυχαίος επιχειρηματίας με μεγάλη καριέρα. Είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ελληνική showbiz με την προσωπική του ζωή.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Γυμνάστρια και μελαχρινή η πρώην του

Ο επιχειρηματίας διατηρούσε 3 χρόνια σχέση και συγκατοικούσε με την Άννα Βαλλή, personal trailer στο επάγγελμα. Μάλιστα, όπως έγραφε τότε η Real Life, είχαν γνωριστεί και οι γονείς του ζευγαριού μεταξύ τους.

Το ζευγάρι επίσης, είχε σκεφτεί και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια, ωστόσο δεν ήθελαν να βιαστούν προκειμένου να απολαύσουν την ευτυχία που βίωναν. Παρόλα αυτά, η ευτυχία αυτή φαίνεται πως κράτησε 3 χρόνια γιατί ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αποφάσισε να το τελειώσει μιας και σε εκείνη την φάση η βασική προτεραιότητα του δεν ήταν η δημιουργία οικογένειας αλλά το χτίσιμο και η απόδοση μιας πολύ μεγάλης επένδυσης του, σε χώρους εστίασης σε Αθήνα και εξωτερικό.

Βέβαια, όλα για κάποιο λόγο γίνονται, καθώς έτσι γνώρισε την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την οποία είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Related posts

Πάσχα χωρίς «Ιησού από τη Ναζαρέτ» για πρώτη φορά – Τι συνέβη

Μεγάλο πένθος σήμερα για την Βίκυ Καγιά

Δακρυσμένος ο Γιάννης Καλλιάνος: «Σήμερα κóπnκε η μıσń μου ζωń, αuτó που έκαναν στον πατέρα μου θα το πλnpώσouν»