Μέμος Μπεγνής: «Δεν θέλω παιδί, θα μου φάει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου»

Μέμος Μπεγνής: Η απόφαση του ηθοποιού να μη γίνει πατέρας και η σχέση του με τους γονείς του

Ανοιχτά για όλο μίλησε ο γνωστός ηθοποιός και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην απόφαση του να μην κάνει οικογένεια αλλά και εξήγησε τους λόγους που δεν επιθυμεί να αποκτήσει παιδί.

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να μη γίνει πατέρας.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την επιλογή του, ενώ τόνισε πως του φαίνεται μεγάλη δέσμευση το να έχει κανείς παιδί.

“Δε θέλω τέτοια ευθύνη στη ζωή μου σε καμία περίπτωση”, δήλωσε ο Μέμος Μπεγνής

«Δε θέλω τέτοια ευθύνη στη ζωή μου σε καμία περίπτωση. Πιστεύω ότι όσα πολλά κι αν σου δίνει ένα παιδί, είναι μια μεγάλη δέσμευση. Βλέπω ότι θα μου φάει τα καλύτερα και πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής μου. Ακούγεται ευθυνοφοβία, αλλά δε μου φταίει ένα παιδί να το κάνω και να μην είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό», είπε αρχικά.

Όσο για το ενδεχόμενο να αλλάξει γνώμη και να το ξανασκεφτεί, ο Μέμος Μπεγνής δήλωσε: «Είμαι σταθερός στις απόψεις μου. Μεγαλώνοντας έχω αναθεωρήσει κάποια πράγματα, αλλά συνήθως το ένστικτό μου δεν πέφτει έξω. Πολλές φορές δεν το ακούω, αλλά άμα το ακούσω, πάω καλά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη σχέση του με τους δικούς του γονείς. Όπως δήλωσε, υπεραγαπάει τη μητέρα του και τη φροντίζει συνεχώς, ενώ της αγόρασε επίσης μία κατοικία στη Σαλαμίνα.

Από την άλλη, δεν έχει καθόλου σχέσεις με τον πατέρα του. «Δεν έχω σχέσεις με τον μπαμπά μου, καθόλου. Αλλά να είναι καλά, θέλω να είναι καλά. Είναι διάφορα προσωπικά θέματα. Είναι πολλά χρόνια έξω από τη ζωή μου. Απλά, χώρισαν οι δρόμοι μας και να είναι καλά ο άνθρωπος εκεί που είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Related posts

Μέμος Μπεγνής: «Δεν θέλω παιδί γιατί θα μου φάει τα καλύτερα και πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής μου»

Μέμος Μπεγνής: «Δεν μου αρέσει να έχω παιδιά και δεν μου αρέσει καθόλου το σπορ μπαμπάς»

Σε πελάγη ευτυχίας οι ηθοποιοί Μαίρη Μηνά – Μιχάλης Σαράντης: Έγιναν για πρώτη φορά γονείς

Μέμος Μπεγνής: «Φυσιολογικό θα είναι αν στον γιο μου αρέσουν τα αγόρια»

Η προσωπική εξομολόγηση από τον Μιχάλη Οικονόμου: Mιλά για τον σύντροφό του και την απόφασή τους να μεγαλώσουν μαζί ένα παιδί

Θυμάστε την αυστηρή σύζυγο του «κούκλου» γιατρού στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Θα πάθετε πλάκα με το πώς είναι σήμερα

«Είμαι σε σοκ»: Η Super Κική άκουσε την καρδιά του μωρού της και ξέσπασε σε κλάματα

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν έγινα μητέρα για να μην γίνω σκλάβα του παιδιού μου και αφήσω όλη μου τη ζωή πίσω»

Αν κάνουμε παιδί και μετά γάμο και βάφτιση, είναι αμαρτία;