Μέσα στην χλιδή και με πιάτο 650 ευρώ: Σε αυτό το μαγαζί έκανε την γαμήλια δεξίωση της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το εντυπωσιακό μαγαζί που έκανε την γαμήλια δεξίωση της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και φυσικά η δεξίωση δεν θα μπορούσε να μην δοθεί σ’ ένα από τα χλιδάτα μαγαζιά του συζύγου της.

Ο σύζυγος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, είναι ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας.

Έχει στην διάθεσή του περισσότερα από 20 πανάκριβα και σικάτα εστιατόρια κι όπως καταλαβαίνετε σε ένα από αυτά επέλεξε η κουίν Ντίνα να γευματίσει το απόγευμα της Κυριακής 2/10 μετά τον γάμο τους, με τους 10 μετρημένους καλεσμένους που είχε στο δημαρχείο!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στο μαγαζί Ιθάκη με πανάκριβα πιάτα έκανε την δεξίωση

To φόντο της ανοιχτής θάλασσας σε συνδυασμό με το υπέροχο φαγητό της μεσογειακής και ιαπωνικής κουζίνας, προσφέρουν ένα ειδυλλιακό «ταξίδι» ακόμα και αν αυτό γίνεται μέσω ενός άλλου είδους «καραβιού», στην προκειμένη περίπτωση ένα εστιατόριο που ισορροπεί μοναδικά ανάμεσα στην ποιότητα και τη σπάνια θέα.

Αναμφίβολα η ξεχωριστή θέα και η απαλή ηχώ των κυμάτων δίνουν ξεχωριστή ποιότητα στον εκάστοτε πελάτη του εστιατορίου ωστόσο μια τόσο ξεχωριστή θέα δεν θα ήταν τίποτα εάν δεν ήταν ανάλογη με τη γαστρονομική απόλαυση και την μοναδικότητα της κουζίνας.

Το αυστηρό κριτήριο του Έλληνα καταναλωτή είναι ουσιαστικά ο κινητήριος μοχλός αυτής της μετάβασης στην κουζίνα του «Ιθάκη» όπου δύο chef υψηλής κλάσης, δίνουν τη δική τους «μάχη» να κρατηθεί η ισορροπία στο ντέρμπι των προτιμήσεων.

Σε ένα εστιατόριο με τόσο μεγάλο πρεστίζ, όπως το «Ιθάκη», είναι πραγματικά σπάνιο να βλέπεις ένα τόσο θερμό κλίμα. Αυτή η άνεση με την οποία αντιμετωπίζει το σέρβις τους πελάτες έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερα θερμή σχέση μεταξύ κοινού και προσωπικού, σαν μια φιλία με αμοιβαία εμπιστοσύνη που χτίστηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια. Το μεγάλο μυστικό όμως πίσω από αυτή την ευχάριστη ενέργεια κρύβεται στην αγάπη του προσωπικού και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με το χώρο εργασίας του.

Ο τιμοκατάλογος του καταστήματος…

Ότι αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του εστιατορίου ithakirestaurantbar.gr

Related posts

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: Τα απαράδεκτα σχόλια που τη βρίζουν και που ανεβάζει η Σπυροπούλου στο Twitter

Στόλισε το παλάτι της: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δείχνει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της που φτάνει μέχρι το ταβάνι

Ο Νίκος Κοκλώνης υπερασπίστηκε την φίλη του: «Ένα φιλί στην Σπυροπούλου – Αυτή τη βδομάδα και τι δεν άκουσε»

Στέφανος Κωνσταντινίδης για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Νόμιζε οι τεχνικοί που φορούν ακουστικά ακούνε μουσική»

«Μιλάς εσύ που έγλειφες την κόρη του Κοντομηνά; Πώς έκανες καριέρα»: Κόντρα δίχως τέλος ανάμεσα σε Σπυροπούλου και Πετρογιάννη

«Στα μαχαίρια» Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη: Άγριο ξεκατίνιασμα στο Twitter

Εκτός εαυτού ο Μικρούτσικος με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου»

«Αυτός πάντοτε είχε τις φιλεναδίτσες του»: Η εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τον συζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η «χρυσή» συμβουλή του κοινού και η αναφορά στον Σταθοκωστόπουλο: Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ξανά για τους πρώην της