Μεσογειακοί αγώνες 2022: Χρυσό μετάλλιο και για την Άννα Κορακάκη

by Τόνια Τζαφέρη
Μεσογειακοί αγώνες 2022: Χρυσό μετάλλιο και για την Άννα Κορακάκη

Άννα Κορακάκη: Για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, χρυσό στους μεσογειακούς

Η πρωταθλήτρια στο πιστόλι Άννα Κορακάκη πρόσθεσε ένα ακόμη μετάλλιο στην συλλογή της και μάλιστα χρυσό, κάνοντας την χώρα περήφανη στους μεσογειακούς αγώνες 2022.

Μεσογειακοί αγώνες 2022: Χρυσό μετάλλιο και για την Άννα Κορακάκη

Η Άννα Κορακάκη για δεύτερη σερί διοργάνωση σε Μεσογειακούς Αγώνες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. Η 26χρονη ολυμπιονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. στους Μεσογειακούς Αγώνες στον Οράν της Αλγερίας. Η Κορακάκη διατήρησε τον τίτλος της, καθώς ήταν νικήτρια στο αγώνισμα και στους αγώνες της Ταραγόνα το 2018.

Οι δηλώσεις της Άννας Κορακάκη για το μετάλλιο

Η Κορακάκη είχε εξαιρετική παρουσία. Στον προκριματικό σημείωσε επίδοση 588, που θα ήταν παγκόσμιο ρεκόρ αν είχε επιτευχθεί σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Σε έναν αγώνα επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφθασε ως τον τελικό, όπου και νίκησε τη Γαλλίδα, Καμίλ Γεντρεζέφσκι 17-13. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε μια άλλη σπουδαία σκοπεύτρια, η Σέρβα Ζοράνα Αρούνοβιτς.

Ένα 6χρονο κοριτσάκι στεκόταν ξυπόλυτο στο χιόνι, έξω από ένα ερημικό κατάστημα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο. Περίμενε ακριβώς στο σημείο όπου η μητέρα της της είχε πει να μείνει ακίνητη — μέχρι που μια ομάδα νυχτερινών μοτοσικλετιστών μπήκε στο πάρκινγκ και συνειδητοποίησε ότι το παιδί στεκόταν εκεί ήδη πολλές ώρες

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σειρήνες στην Κύπρο και εντολή να μείνουν όλοι στα σπίτια τους

Νέα Σελήνη στους Ιχθύες: 4 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει 2 μέρες πριν μπει η άνοιξη

Το “εθνικό” μας γλυκό – Γαλακτομπούρεκο που δεν μένει κομμάτι!

Κουνουπίδι κοκκινιστό που θα φας και δεύτερο πιάτο

Προτεινόμενα