Μετά από 2381 ημέρες που δεν τον ήθελε κανείς: Ο στοργικός σκύλος του καταφυγίου που έμενε σε μια μοναχική γωνιά

Αδέσποτα ζώα: Αυτή είναι η ιστορία του στοργικού Χίγκινς

Όταν ήταν κουτάβι ο Χίγκινς, είχε υιοθετηθεί εύκολα καθώς είναι ένα στοργικό και αγαπησιάρικο Γερμανικό Ποιμενικό. Όμως λίγες μέρες μετά την υιοθεσία του, οι άνθρωποι του καταφύγιου, έμειναν άφωνοι όταν είδαν τον Χίγκινς να επιστρέφει μόνος του και τραυματισμένος.

Οι εργαζόμενοι συνειδητοποίησαν ότι ο Χίγκινς δεν ήταν χαρούμενος στο νέο του σπίτι και ούτε ένας δεν ήρθε να τον αναζητήσει. . Οι εθελοντές της Humane Society of Preble County στο Οχάιο λένε ότι ο φτωχός Χίγκινς έχει περάσει 2381 ημέρες στο καταφύγιο τώρα, αφού τον είχαν απορρίψει πολλές φορές. Σε μια μοναχική γωνιά όλη μέρα. Τώρα που ο Χίγκινς γερνάει, οι πιθανότητές του να βρει σπίτι έχουν μειωθεί σημαντικά. Ζητάει μια δίκαιη ευκαιρία και να τον σώσει από τη δυστυχία μιας ανεκπλήρωτης ζωής. Ας βοηθήσουμε τον Χίγκινς να βρει ένα αιώνιο σπίτι σύντομα.

Αδέσποτα ζώα: Ο Χίγκινς βρήκε το σπίτι που του αξίζει

Ενημέρωση: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε ότι ένας άντρας που ονομάζεται Μπρέντον Ριντ έχει υιοθέτησει τον Χίγκινς!. Είμαστε τόσο ανακουφισμένοι που ο Χίγκινς πήρε τη δεύτερη ευκαιρία που του αξίζει. Αυτό μας άφησε με χαρούμενα δάκρυα!

Related posts

«Πάγωσαν» με τον θάνατο 4χρονου κοριτσιού: Σκύλος κατασπάραξε μέχρι θανάτου το παιδί στον κήπο του σπιτιού του

Σαν ταινία στον κινηματογράφο: Θεσσαλονικιός βρήκε τον σκύλο του, που είχε χαθεί το 2017 και η αντίδρασή του προκαλεί συγκίνηση

Σκύλος προκάλεσε ρίγη συγκίνησης: Τετράποδος στην Κρήτη θρηνεί για τον φίλο του και δεν τον εγκαταλείπει

Μάθημα ανθρωπιάς: «Εγκαταλείφθηκε 10 μηνών άρρωστη. Την υιοθέτησα και τη βάπτισα – Γεννήθηκε χωρίς ελπίδα, πέθανε με πολλή αγάπη»

Έζησε λίγο αλλά με πολύ αγάπη: «Την εγκατέλειψαν 10 μηνών χωρίς καν όνομα, μόνο με μία ασθένεια, την υιοθέτησα και μετά από λίγο πέθανε στα χέρια μου»

Συγκίνηση με σκυλάκι «Χάτσικο»: Περιμένει υπομονετικά το νεκρό αφεντικό του έξω από το σπίτι στα Χανιά

Συγκινεί η Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ήταν μόνος στο νοσοκομείο. Δεν υπήρχε επιλογή. Είπαμε είναι δικός μας»

Νίκος Μουτσινάς: «Θέλω δύο παιδιά – Αν μπορούσα θα ήθελα να τα κυοφορήσω»

Συγκίνηση στο Ηράκλειο: Κρητικός έθαψε στον οικογενειακό τάφο τον αγαπημένο του σκύλο