Μετά από 48 χρόνια και δύο παιδιά δεν άλλαξε τίποτα: Η γοητευτική σύζυγος του Τάσου Χαλκιά που στέκεται διακριτικά στο πλευρό του

Τάσος Χαλκιάς: Δείτε τη γοητευτική σύζυγο του ηθοποιού

Ο Τάσος Χαλκιάς πάντοτε φροντίζει να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη σύζυγό του. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει διγράψει μία μακρά και επιτυχημένη πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα, φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Ο Τάσος Χαλκιάς είναι παντρεμένος 48χρόνια με την επίσης ηθοποιό, Πένυ Παπουτσή και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένος στο παρελθόν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται» και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τη γυναίκα του.

Οι δηλώσεις του Τάσου Χαλκιά για τη σύζυγό του Πένυ Παπουτσή

«Δεν ξέρω αν τότε οι γυναίκες ήρθαν πιο κοντά στην δική μου φυσιογνωμία ή τη φάτσα μου μέσω του “Love Sorry”, αλλά δεν είχα ποτέ παράπονο από κανέναν. Ήμουν παντρεμένος. Η γυναίκα μου είναι ένα καλούπι που μια φορά βγήκε στον κόσμο και δεν θα ξαναβγεί. Η λέξη ζήλια δεν υπάρχει για αυτή, υπάρχουν πολύ διαφορετικά πράγματα τα οποία την καλύπτουν και αυτό δεν υπάρχει», είχε αναφέρει ο δημοφιλής ηθοποιός.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Τάσος Χαλκιάς μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την γυναίκα του. Σε άλλη συνέντευξή του, είχε πει για τη σύζυγό του: «Για μένα η Πένυ είναι σύζυγος, φίλη, συνεργάτης, μητέρα των παιδιών μου, τα βήματά μου στο θέατρο, η οικογένεια. Μας ενώνουν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Δουλέψαμε μαζί και μαζί παλεύουμε και τις αναποδιές. Την ευχαριστώ γιατί με στηρίζει και υπερασπίζεται τις επιλογές μου».

Related posts

Δακρύζει και ο Θεός: Αυτός είναι ο 31χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Πειραιά

Ο Ιχθύς με τι ταιριάζει;

«Βόμβα» ΣΚΑΪ με Ελένη Μενεγάκη: Διέρρευσε η αποκαλυψη και οι τηλεθεατές αγωνιούν για το μέλλον