Μετά από μία κόρη και πολλά χοντρά σκηνικά: Χώρισε κι άλλο ζευγάρι της ελληνική σόουμπιζ, βγήκε το διαζύγιο

by Maria Giannoutsou
Μετά από μία κόρη και πολλά χοντρά σκηνικά: Χώρισε κι άλλο ζευγάρι της ελληνική σόουμπιζ, βγήκε το διαζύγιο

Πήρε και επίσημα διαζύγιο από τη Μαρία Δεληθανάση ο Κώστας Δόξας.

Το πρώην ζευγάρι, που έχει αποκτήσει και μια κόρη, βρέθηκε χθες 28/5 στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για την εκδίκαση των αγωγών που είχαν καταθέσει εκατέρωθεν προκειμένου να πάρουν διαζύγιο, όπως και έγινε.

Ο Κώστας Δόξας μάλιστα, σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα ανέφερε ότι ο γάμος τους έληξε και επίσημα σε καλό κλίμα σημειώνοντας ωστόσο πως θα ακολουθήσουν αρκετά δικαστήρια τα οποία έχουν να κάνουν με την κόρη τους.

«Η λέξη “δικαίωση” και “αθώωση” χρησιμοποιούνται συνήθως στα ποινικά δικαστήρια. Το συγκεκριμένο είναι αστικό δικαστήριο. Γίνανε εκατέρωθεν αγωγές για διαζύγιο και από τις δυο πλευρές, και τελικά αυτό που θέλαμε, να πάρουμε διαζύγιο, το καταφέραμε. Δεν υπάρχει δικαίωση. Λύθηκε ο γάμος και στις δικαστικές αίθουσες και λύθηκε και πάρα πολύ καλά.

Τα δικαστήρια είναι αρκετά πολλά ακόμα, και δυστυχώς έχουν να κάνουν με το παιδί μου, εγώ εκεί επικεντρώνομαι, μόνο στο παιδί… Το παιδί είναι το πιο σημαντικό και θα μας ενώνει για πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Δόξας.

Από τη δική της πλευρά, η δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση είπε: «Έγινε το πρώτο δικαστήριο για την αγωγή διαζυγίου της κυρίας Δεληθανάση και την αγωγή που είχε καταθέσει ο κύριος Δόξας από την πλευρά του. Βγήκε απόφαση, η οποία δικαίωνε την κυρία Δεληθανάση. Στη συνέχεια, ο κύριος Δόξας έκανε έφεση της απόφασης που δικαίωνε την κυρία Δεληθανάση κι εμείς κάναμε αντέφεση, η οποία για δεύτερη φορά δικαίωση την κυρία Δεληθανάση».

Χαμογελάει ξανά ο Κώστας Δόξας: Έτοιμος να ξαναζήσει τον έpωτα με τη πανέμορφη τραγουδίστρια Γεωργία Τουμαν
Νέα σελίδα γυρνά στην προσωπική του ζωή ο Κώστας Δόξας ύστερα από ένα πολύ επεισοδιακό διαζύγιο. Έτοιμος να ξαναζήσει τον έρωτα.

Τον τελευταίο καιρό φημολογείται πως ο γνωστός τραγουδιστής έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό της συναδέλφου του Γεωργίας Τουμαντζή. Οι δυο τους την περασμένη σεζόν συνεργάστηκαν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Απ’ ότι φαίνεται συνεργάστηκαν και εκτός πίστας.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κώστας Δόξας έχει ένα πολύκροτο διαζύγιο με την Μαρία Δεληθανάση που γινόταν λόγος μέχρι και για την κακοποίηση της ενώ κυοφορούσε ακόμη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real Life» ο τραγουδιστής έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της νεαρής τραγουδίστριας με καταγωγή από την Δράμα. Μάλιστα το ζευγάρι φαίνεται πως πραγματοποίησε μαζί την πρώτη του εκδρομή αν και δεν το μαρτυρούν. Οι λογαριασμοί τους στο Instagram όμως μας το αποκαλύπτουν καθώς το καπέλο της Γεωργίας φαίνεται και στις δύο