«Μη με βάζεις σ’ αυτό το λούκι»: Σαν δυο ξένοι με τη Ρούλα Κορομηλά ο Πάνος Μιχαλόπουλος που δεν θέλει να την βλέπει

Πάνος Μιχαλόπουλος: Όσα δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός για την πρώην σύντροφο του Ρούλα Κορομηλά

Κάποτε αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα και γνωστά ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης, όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και εδώ και χρόνια ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος και η Ρούλα Κορομηλά έζησαν μεν ένα μεγάλο έρωτα, αλλά χώρισαν και αρκετά άσχημα, με τον πρώτο ειδικά να πνέει τα μένεα εναντίον της μετά από τόσα χρόνια.

Γνωρίστηκαν το 1981 και ερωτεύτηκαν τρελά. Ο γάμος τους έγινε επτά χρόνια αργότερα, δηλαδή το 1988. Ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, που μίλησε και για το θάνατο που τον «τσάκισε», και ο πρώτος για τη Ρούλα Κορομηλά.

Η έχθρα μεταξύ Πάνου Μιχαλόπουλου και Κορομηλάς μετά τον χωρισμό

Ωστόσο, δύο χρόνια μετά το γάμο τους, χώρισαν. Μάλιστα, δεν έχουν κρατήσει καν φιλικές σχέσεις. Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο Πάνος Μιχαλόπουλος, είχε αποκαλύψει πως βοήθησε τη Ρούλα να κάνει τον «Πρωινό καφέ». «Ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός με τις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως ο χωρισμός τους δεν ήταν ήρεμος.

Σε συνέντευξή του τo 2016, ο Πάνος Μιχαλόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά. Ο ίδιος προχώρησε σε αιχμηρό σχόλιο. «Μη με βάζεις σε αυτό το λούκι. Ούτε είδα αυτές τις εκπομπές, ούτε και παρακολουθώ».

Ο άγριος χωρισμός του Πάνου Μιχαλόπουλου με την Κορομηλά και ο πρώτος γάμος

Ένας από τους καρδιοκατακτητές των 80s και γόη του ελληνικού κινηματογράφου, είναι ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Ο ίδιος έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μια ήρεμη ζωή μακριά από τις κάμερες.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε ένα γάμο με τη Ρούλα Κορομηλά, την οποία γνώρισε το 1981, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και εφτά χρόνια μετά, το 1988, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως, ύστερα από δυο χρόνια τράβηξαν χωριστούς δρόμους

Σε συνέντευξή του έχει πει ότι εκείνος έβαλε το χέρι του για να κάνει η Ρούλα τον «Πρωινό καφέ». «Ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1», δήλωσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Μιχαλόπουλος, όμως, έχει κάνει κι άλλο γάμο. Από την πρώτη του γυναίκα, μάλιστα, που εργαζόταν στην Ολυμπιακή Αεροπορία, απέκτησε έναν γιο, τον Σωτήρη.

πηγή: athensmagazine.gr

Related posts

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι

Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Ανακοίνωσαν οι γιατροί αuτό που περίμεναν όλοι να ακούσουν