Μια 21χρονη αποκαλύπτει: «Είμαι 21 ετών και βγάζω εξαψήφιο μισθό, δουλεύοντας τρεις ώρες την ημέρα»

by Newsroom i-diakopes.gr
Μια 21χρονη αποκαλύπτει: «Είμαι 21 ετών και βγάζω εξαψήφιο μισθό, δουλεύοντας τρεις ώρες την ημέρα»

Ange Eb: Πως κατάφερε να βγάζει πολλά λεφτά μόλις στα 21 της

Το ενδιαφέρον της New York Post τράβηξε μια 21χρονη και όχι άδικα. Η 21χρονη κοπέλα κατάφερε να βγάζει εξαψήφιο μισθό με λίγες ώρες δουλειάς και εξηγεί πως τα κατάφερε.

«Έβγαλα χρήματα χωρίς να χρειάζεται να φύγω από το σπίτι μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω»

Μια γυναίκα αποκάλυψε πώς ο εξαψήφιος μισθός της, πληρώνει τον υπερβολικό τρόπο ζωής της και μάλιστα δουλεύοντας μόλις τρεις ώρες την ημέρα. Η Ange Eb είχε επιχειρηματικό πνεύμα από την ηλικία των 16, όταν έφτιαχνε και πουλούσε τα δικά της lip balms, πουλούσε τα ρούχα της στην πλατφόρμα μεταπώλησης Depop και έφτιαχνε κέικ. Πλέον, η 21χρονη από την Ελβετία βγάζει το «αστρονομικό» εισόδημά της ως dropshipper.

Το Dropshipping είναι μια μέθοδος κατά την οποία ένα άτομο ή μια επιχείρηση δέχεται παραγγελίες πελατών χωρίς να έχει στη διάθεσή του κανένα προϊόν. Ο πωλητής ενεργεί ως μεσάζων και αγοράζει το απόθεμά του από τρίτο μέρος για να εκπληρώσει τις παραγγελίες του, σύμφωνα με το Shopify.

«Δεν κατέχω το απόθεμα, επομένως δεν έχω απόθεμα», είπε στο Caters News. «Είμαι το άτομο που βρίσκεται ανάμεσα στον πελάτη που αγοράζει το προϊόν και στον προμηθευτή, οπότε αγοράζω από προμηθευτές και κάνω την εξυπηρέτηση των πελατών» σημείωσε η νεαρή επιχειρηματίας.

Ange Eb: Η ιστορία της ζωής της και το dropshipping

Η Eb ζει τη ζωή των ονείρων της από την άνεση του σπιτιού της και εργάζεται μόνο για τρεις ώρες την ημέρα. Κατάφερε να στηρίξει και να ανταποδώσει όλα τα καλά που της προσέφερε η οικογένειά της, που βρίσκεται στο Καμερούν. «Όταν ήμουν μικρό κορίτσι, πάντα ήθελα να γίνω Διευθύνων Σύμβουλος, ήθελα απλώς να διευθύνω κάτι», είπε. «Ξεκίνησα νωρίς, χτυπούσα τις πόρτες των ανθρώπων προσφέροντας υπηρεσίες φύλαξης παιδιών στα 14 μου και μετά άρχισα να φτιάχνω και πουλάω βάλσαμα για τα χείλη, στα 16 μου» πρόσθεσε η νεαρή επιχειρηματίας.

Η επιχειρηματίας άρχισε να πουλάει τα ρούχα της και κέρδισε περισσότερα από 900 δολάρια τον πρώτο της μήνα, τα οποία τελικά διπλασιάστηκαν με την πάροδο του χρόνου. Συνειδητοποίησε ότι πουλούσε γρήγορα τα ρούχα της και είναι καλή σε αυτό, μεταδίδει η NewYorkPost. Παράλληλα η Eb, ξεκίνησε μια επιχείρηση ψησίματος κέικ, η οποία προήλθε από την αγάπη της για το ψήσιμο, αλλά άρχισε να την κατακλύζει καθώς το έκανε μαζί με τη δουλειά της. Ενώ η Eb εξακολουθεί να έχει την επιχείρηση, έχει μειώσει τον φόρτο εργασίας της. Η Eb ανακάλυψε το dropshipping αφού είδε ένα βίντεο σχετικά με αυτό στο YouTube και το κάνει εδώ και περίπου ένα χρόνο. «Αγοράζω μοντέρνα προϊόντα από την Κίνα και τα μεταπωλώ στον δικό μου ιστότοπο. Έμαθα πώς να κάνω μάρκετινγκ και να διαφημίζομαι», είπε. «Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο καθώς πρέπει πάντα να βρεις προϊόντα για να πουλήσεις, αλλά μου αρέσει. Έβγαλα χρήματα χωρίς να χρειάζεται να φύγω από το σπίτι μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Μια 21χρονη αποκαλύπτει: «Είμαι 21 ετών και βγάζω εξαψήφιο μισθό, δουλεύοντας τρεις ώρες την ημέρα»

Το Dropshipping επέτρεψε στην Eb να εγκαταλείψει την προηγούμενη δουλειά της, που ήταν πλήρους απασχόλησης. Ωστόσο, έπρεπε να το εξηγήσει στους γονείς της, οι οποίοι δεν αδυνατούσαν να το καταλάβουν. «Οι γονείς μου δεν είχαν ιδέα τι έκανα όταν τους είπα ότι πουλάω προϊόντα στο Διαδίκτυο, αλλά μόλις είδαν τα χρήματα να έρχονται, άρχισαν να ενδιαφέρονται περισσότερο», σημείωσε. Τώρα η Eb προσέλαβε και τη μητέρα της για να τη βοηθήσει με τη νέα της επιχείρηση. Μάλιστα, έχει την ευελιξία να εργάζεται από οπουδήποτε στον κόσμο, αρκεί να έχει τον φορητό υπολογιστή και το WiFi της — πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να απαντά σε email.

«Το καλύτερο μέρος από το οποίο έχω δουλέψει ήταν το Μπαλί. Απαντούσα σε email με θέα στον ωκεανό που κόβει την ανάσα, ήταν σίγουρα μια εμπειρία», θυμήθηκε. Το πρώτο ταξίδι που έκλεισε όταν άρχισε να κάνει την πλούσια ζωή της ήταν στο Ντουμπάι το 2021. Μπόρεσε να ταξιδέψει σε μέρη που δεν τα κατάφερε ποτέ πριν, όπως το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες, το Παρίσι, το Λονδίνο και το Μιλάνο.

Η Eb παραδέχτηκε ότι είναι «εθισμένη» στο εισόδημα και της αρέσει να εργάζεται για τον εαυτό της. «Θα έλεγα ότι είμαι εθισμένη στο να βγάζω χρήματα», είπε. «Όταν εργάζεσαι για κάποιον άλλο παίρνεις πάντα τον ίδιο μισθό, αλλά όταν είσαι αυτοαπασχολούμενος, όλα είναι κέρδος, οπότε εθίζεσαι και βγάζεις περισσότερα χρήματα, άρα δουλεύεις πολύ περισσότερο. Θέλεις να δουλεύεις όλο το εικοσιτετράωρο καθώς τα χρήματα είναι δικά σου» τόνισε.