Μια άγνωστη ιστορία: Όταν ο θρύλος Anthony Hopkins υποκλίθηκε στο ταλέντο του Κώστα Χατζηχρήστου

Anthony Hopkins: Υποκλίθηκε στο ταλέντο του Κώστα Χατζηχρήστου

Ένας από τους σπουδαιότερους και πιο πολυβραβευμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ είναι ο Άντονι Χόπκινς. Ο διασημότερος ρόλος του είναι ο κατά συρροήν δολοφόνος με τις συνήθειες κανιβαλισμού, Χάνιμπαλ Λέκτερ, στην ταινία Η Σιωπή των Αμνών (1991). Μια σχετικά “άγνωστη” ιστορία είχε βγεί πριν καιρό και ευκαιρία να την ξαναθυμηθούμε.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας Κωνσταντίνος Τζούμας μίλησε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή της ΕΡΤ “Η ζωή είναι στιγμές” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από την επίσκεψη του Αντονι Χόπκινς στην Ελλάδα αρχές της δεκαετίας του ’80.

Τα λόγια του Antony Hopkins για τον Κώστα Χατζηχρήστο

Όπως ανέφερε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, ο Αντονι Χόπκινς, είχε ενθουσιαστεί με το υποκριτικό ταλέντο του Κώστα Χατζηχρήστου, όταν έτυχε να τον δει σε ταινία στην τηλεόραση. «Θυμάμαι τον Άντονι Χόπκινς. Κάποτε, σε μια σουίτα του ξενοδοχείου Κάραβελ. Γυρίζαμε την τηλεοπτική σειρά Peter and Paul, και στο διάλειμμα, εκεί που μιλούσαμε, μια τηλεόραση, χωρίς ήχο, είχε τον ”Ηλία του 16ου” ή τον ”Μπακαλόγατο”. Ένα από τα δύο.

Και λέει ο Άντονι Χόπκινς: ”Βάλτε τον ήχο! ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΗΧΟ!!”. Κάποιος από το συνεργείο βάζει τον ήχο. ”Ποιος είναι αυτός ο ηθοποιός;”, με ρωτάει. ”Είναι ο Κώστας Χατζηχρήστος. Ένας ηθοποιός που έχει αφήσει εποχή εδώ, και ένα μεγάλο κομμάτι από αυτό που βλέπετε είναι αυτοσχεδιαστικό”, του απαντώ. “Τι timing είναι αυτό!”, μου λέει. “Τι timing…! Τι ρυθμός! Αυτός ο ρυθμός…!, αυτός ο ρυθμός είναι καταπληκτικός! Τι καταπληκτικός ρυθμός είναι αυτός…!!”».

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα