«Μια χαρά τιμές έχει η κοπέλα στο Instagram» – Η συμπαράσταση της Έλενας Κρεμλίδου προς την Ιωάννα Τούνη

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ριάλιτι “Bachelor”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος ειναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Έλενα Κρεμλίδου και αναφέρθηκε στο «Survivor», τις αμοιβές στο Instagram, την Ιωάννα Τούνη, αλλά και τον Αλέξη Παππά και τη συμμετοχή του στο «Bachelor».

«To Survivor άξιζε στο θέμα της αυτοκριτικής και της αυτοβελτίωσης. Δηλαδή βρήκα τον εαυτό μου γιατί είχα πολύ χρόνο να περάσω μόνο με την Έλενα. Επαγγελματικά σίγουρα βοήθησε. Αλλά δεν πιστεύω πως είμαι η Μαριπόσα από το Survivor. Είχα καριέρα και πριν και θα έχω και μετά με τη δουλειά που ρίχνω», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Έλενα Κρεμλίδου για Ιωάννα Τούνη: “Έχω νιώσει αντίστοιχη κατάσταση με την Ιωάννα. Της έχω στείλει και μήνυμα συμπαράστασης”

Σχετικά με την Ιωάννα Τούνη, τον τιμοκατάλογο στο Instagram και το πρόσφατο ξέσπασμά της, η Έλενα Κρεμλίδου ανέφερε: «Έχω νιώσει αντίστοιχη κατάσταση με την Ιωάννα. Της έχω στείλει και μήνυμα συμπαράστασης. Θα έπρεπε να κοιτάξουμε πρώτα τον εαυτό μας πριν επιθέτουμε σε έναν άνθρωπο. Θεωρώ απαράδεκτο και παράνομο που βγήκε ο τιμοκατάλογος της Ιωάννας Τούνη στο Instagram. Εγώ έχω να πω ότι η κοπέλα μια χαρά τιμές έχει. Εγώ σύμφωνα με τα νούμερα και το κοινό που έχω, παίρνω και την αντίστοιχη αμοιβή».

H Έλενα Κρεμλίδου αναφέρθηκε και στον Mr. Bachelor Αλέξη Παππά: «Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας. Ο Αλέξης Παππάς δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη και δεν θα πήγαινε στο The Bachelor για λίγα χρήματα. Δεν θα πήγαινα στο The Bachelor και συμβουλεύω τα κορίτσια να μη συμμετέχουν σε αυτό το ριάλιτι».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα