Μία «διαδρομή» στο «παλάτι» της Αθηνάς Ωνάση: Το εσωτερικό του σπιτιού της χρυσής κληρονόμου που κοστίζει 14 εκατομμύρια δολάρια

Αθηνά Ωνάση: Πρόκειται για μία έπαυλη των 14 εκατομμυρίων ευρώ

Το περιοδικό Forbes σε παλαιότερο δημοσίευμά του, είχε χαρακτηρίσει την Αθηνά Ωνάση ως την πλουσιότερη έφηβη στον κόσμο. Ο χωρισμός της με τον άλλοτε αγαπημένο της Ντόντα, Αλβάρο Αλφόνσο Ντε Μιράντα Νέτο όπως είναι το πλήρες όνομά του, την έφερε σε αδιέξοδο. Μετά από 10 χρόνια γάμου ήρθε η ρήξη μεταξύ τους καθώς ο Αλβάρο φέρεται να μην είχε «μάτια» μόνο για την Ελληνίδα κληρονόμο.

Ένα πέπλο μυστηρίου έχει καλύψει την έπαυλη των 14 και κάτι ψιλά εκατομμυρίων ευρώ στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα για τα ακριβή αίτια του χωρισμού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο σπίτι των ονείρων της Αθηνάς Ωνάση, που μόλις πριν λίγα χρόνια αγόρασε έναντι αυτού του αστρονομικού ποσού, έμελλε να δοθεί η τελευταία πράξη στο γάμου της με τον Βραζιλιάνο πρωταθλητή της ιππασίας.

Η διώροφη έπαυλη απλώνεται σε 2 στρέμματα και περιβάλλεται από φοίνικες.

Η υπερπολυτελής κατοικία της Αθηνάς Ωνάση

Πρόκειται για μια υπερπολυτελή κατοικία 480τμ στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών! Το συγκρότημα κατοικιών δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει επίγειο παράδεισο όχι μόνο του ζευγαριού και των αγαπημένων τους αλόγων.

Η έπαυλη είναι χτισμένη μέσα σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 6 μαρμάρινα μπάνια, μια μοντέρνα κουζίνα και φυσικά όλες τις ανέσεις που η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση “επιβάλλεται” να έχει.

Αθηνά Ωνάση: Η διώροφη έπαυλη απλώνεται σε 2 στρέμματα και περιβάλλεται από φοίνικες

Η κατοικία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κλασική με πινελιές μοντέρνου. Από το εξωτερικό της μας προδιαθέτει για ένα αρκετά ακριβό και κλασικό σπίτι χολιγουντιανών προδιαγραφών.

Το στοιχείο της πέτρας χρησιμοποιείται σε αρκετά σημεία της οικίας ενώ το γκρι και το λευκό είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στην εξωτερική όψη της έπαυλης.

Το εσωτερικό της πάλι, είναι εξαιρετικά φωτεινό εξαιτίας των μεγάλων παραθύρων και των χρωματικών επιλογών που προσδίδουν ζεστασιά στο χώρο. Το καθιστικό διαθέτει ένα μεγάλο χτιστό τζάκι και έπιπλα σε κλασικές γραμμές και γήινες αποχρώσεις. Σε παρόμοιο στυλ και χρωματισμούς κινούνται και τα υπόλοιπα δωμάτια της κατοικίας.

Το μπάνιο είναι αρκετά ευρύχωρο και φωτεινό ενώ η στρογγυλή κατάλευκη μαρμάρινη μπανιέρα έχει μοναδική θέα την πισίνα του σπιτιού.

Στην κρεβατοκάμαρα, που πολύς λόγος έγινε το τελευταίο διάστημα, κυριαρχεί ένα μεγάλο υπέρδιπλο κρεβάτι με ουρανό και λευκά κομοδίνα που έρχονται σε αντίθεση με το σκούρο ξύλινο πάτωμα.

«Φτωχική» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την κατοικία της Αθηνάς Ωνάση αν αναλογιστείτε πως από τα τέσσερα της χρόνια είχε στην κατοχή της ζωολογικό κήπο δώρο από τη μητέρα της. Αξίζει να σημειωθεί πως η χρυσή κληρονόμος έλαβε μετά το θάνατο της μητέρας της, Χριστίνας, σε ηλικία μόλις 18 ετών περιουσία που ανέρχεται στα 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη