«Μια μέρα ξύπνησα και αποφάσισα να βγάλω την περούκα»: Η συγκινητική εξομολόγηση της Λυδίας Κατσανικάκη για την αλωπεκία

Λυδία Κατσανικάκη: Όσα δήλωσε για το αστείο με την αλωπεκία

Την γνωρίσαμε μέσα από την διαγωνισμό μοντέλων και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Η ίδια είχε αποκαλύψει πως λόγω της αλωπεκίασης δεν έχει μαλλιά και μετά το περιστατικό στα Όσκαρς, δίνει την δίκη της άποψη για τα όσα συνέβησαν αλλά και το πως η ίδια ζει το συγκεκριμένο αυτοάνοσο νόσημα.

Η Λυδία Κατσανικάκη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Το μοντέλο με την αλωπεκία που δεν έκρυψε ποτέ το θέμα που αντιμετωπίζει μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

“Οι προσβολές με τον μανδύα του χιούμορ είναι κάτι πολύ συνηθισμένο σε εμένα τουλάχιστον”, δήλωσε για αρχή η νεαρή Λυδία

«Οι προσβολές με τον μανδύα του χιούμορ είναι κάτι πολύ συνηθισμένο σε εμένα τουλάχιστον. Βαφτίζουμε μια προσβολή και την αγένεια χιούμορ. Και εγώ χρησιμοποιώ το χιούμορ σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου είτε αυτό είναι κάτι άσχημο είτε είναι καλό, χρησιμοποιώ και τον αυτοσαρκασμό και το χιούμορ. Αλλά ξέρω που να σταματάω και που να απευθύνομαι», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πολλές φορές η σωματική βία δεν αφήνει μεγάλα σημάδια όσο η ψυχική βία και απευθύνομαι στο χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Ροκ προς υπεράσπιση της γυναίκας του και εγώ είμαι υπέρ σε αυτό, όχι στη βία αλλά στην υπεράσπιση και να ξέρουμε πού υπάρχουν όρια».

Λυδία: “Ημουν γύρω στα 13 όταν αποφάσισα να βγάλω την περούκα. Δεν ήταν κάτι που έγινε, απλά μια μέρα ξύπνησα και το έκανα”

Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Ήμουν γύρω στα 13 όταν αποφάσισα να βγάλω την περούκα. Δεν ήταν κάτι που έγινε, απλά μια μέρα ξύπνησα και το έκανα. Ήταν κουραστικό να ζω με την περούκα. Πολλές φορές το βλέμμα λέει περισσότερα από τα λόγια. Θυμάμαι όλων τα βλέμματα σοκαρισμένα, αλλά το είχα ξεπεράσει από πολύ μικρή. Είχα πολύ στήριξη».

«Πολλές φορές με λένε επιθετική, αλλά δεν είμαι απλά προστατεύω τον εαυτό μου. Μέσα στην καθημερινότητα θα με υπερασπιστώ γιατί θα υπάρχουν σχόλια που θα με αγγίξουν. Προτιμώ να τα αντιμετωπίζω εκείνη τη στιγμή. Ένιωσα δυνατή από την πρώτη στιγμή γιατί δεν με άφησε ποτέ το περιβάλλον μου να νιώσω ότι είμαι κάτι διαφορετικό», κατέληξε.

Related posts

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη

«Βóμβα» για τον Δημήτρη Παπανώτα – Τέλος με εντολή Κασσελάκη