Μια πωλήτρια αποκαλύπτει: Πως καταλαβαίνει ότι ένας άντρας απατάει τη γυναίκα του

Απιστία: Το μυστικό μιας πωλήτριας για το πως καταλάβαινει τους άπιστους άντρες

Μια χρήστης του TikTok παρατήρησε μέσα από την δουλειά της πως οι άντρες βρίσκουν έξυπνους τρόπους για να καλύψουν την απιστία τους και αποκάλυψε την αλήθεια για να εντοπίσεις την απιστία.

Η Shannon Hill μοιράστηκε τη «διορατικότητά» της με τους ακολούθους της και τους είπε τα «αποκαλυπτικά σημάδια» που εντόπισε στη συμπεριφορά των ανδρών όταν δούλευε στον πάγκο της Chanel.

«Έχω μια μικρή ιστορία, ένα μικρό διαμαντάκι για εσάς παιδιά, σχετικά με το τι αγοράζουν οι σύζυγοι όχι μόνο για τη γυναίκα τους, αλλά και για τις ερωμένες τους», είπε στην αρχή.
«Ήμουν μόλις 19 ετών τότε, αλλά έμαθα πολλά πράγματα γρήγορα.
Για παράδειγμα είχα παρατηρήσει ότι οι άνδρες αγόραζαν στη γυναίκα τους το αγαπημένο της άρωμα. Το τύλιγαν πολύ ωραία – και μετά αγόραζαν το ίδιο ακριβώς άρωμα για την ερωμένη τους».

Η TikToker πρόσθεσε: «Επειδή μαντέψτε τι; Δεν ήθελαν να φύγουν από το σπίτι της ερωμένης τους μυρίζοντας ένα άρωμα από μια διαφορετική γυναίκα».

Το βίντεο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα σχόλια, με μια κοπέλα να γράφει: «Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ πόσοι παντρεμένοι άνδρες απατούσαν τις γυναίκες τους μέχρι που δούλεψα σε κοσμηματοπωλείο».

Το Tiktok της πωλήτριας για την απιστία

@shannonhillnews It’s tea time ladies! ? #storytime #holidayseason #fyp #cheatinghusbands ♬ original sound – Shannon Hill

Related posts

Έκτακτη προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Δυστυχώς, κρίσιμες ώρες για Ταύρους κι άλλο 3 ζώδια

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ποζάρει με μπικίνι από παραλία της Μυκόνου – Δείτε τις φωτογραφίες

Ανακοίνωσε ότι είναι γκέι και σόκαρε τον πλανήτη – Η φωτογραφία με τον σύντροφό του