Μια προσευχή για τον Γιώργο Δασκαλάκη: Ξανά σε χημειοθεραπείες ο τραγουδιστής, η έκκληση του φίλου του Νεκτάριου Σφυράκη

Γιώργος Δασκαλάκης: Η μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και η δραματική έκκληση

Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης περνάει ένα γολγοθά με την μεγάλη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές είναι δίπλα στον τραγουδιστή που παλεύει με γενναιότητα να νικήσει τον καρκίνο.

Πριν λίγες ημέρες, έκανε την 9η χημειοθεραπεία και σε λίγες μέρες θα κάνει την 10η. Την προτελευταία πριν τη στιγμή που θα έρθει στην Αθήνα για να κάνεις τις εξετάσεις που θα δείξουν αν και πόσο οι χημειοθεραπείες αυτές βοήθησαν στην κατάσταση της υγείας του.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Δασκαλάκης, έχει πόνους και περνά δύσκολα, ενώ μας συγκλόνισε προχθές όταν δημοσίευσε φωτογραφία από την τελευταία του χημειοθεραπεία. Στην ανάρτηση του είχε γράψει: «Τουλάχιστον όταν κοιμάσαι λιγάκι από τη χημεία που παίρνει το σωματάκι μας δεν πονάς».

Δίπλα του στέκεται βράχος, η σύντροφός του Μαρία Ντινόρη, η οποία τον φροντίζει και ταυτόχρονα καταφέρνει να τον ηρεμεί και να του «ανεβάζει» όπως λέμε την ψυχολογία σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες της ασθένειας.

Κοντά του όμως είναι και πολλοί συνάδελφοί του και ανάμεσα σε αυτούς ο γνωστός τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης ο οποίος κάνει έκκληση σε όλο τον κόσμο να προσευχηθούν μαζί και να στείλουν όλη τους τη θετική ενέργια στον Γιώργο.

Η έκκληση του Νεκτάριου Σφυράκη για τον Γιώργο Δασκαλάκη

Το okmag επικοινώνησε με τον Νεκτάριο Σφυράκη ο οποίος αποκάλυψε ότι παρά το γεγονός ότι δεν έχει γνωρίσει ποτέ προσωπικά τον Γιώργο Δασκαλάκη, ενδιαφέρθηκε για εκείνον βλέποντας την κατάσταση της υγείας του και την μάχη του με τον καρκίνο και αποφάσισε να τον βοηθήσει έστω και με το να οργανώσει μια ομαδική προσευχή. Έτσι ο Νεκτάριος Σφυράκης μας προσκαλεί στις 17/01/2023 και ώρα 21:00 να προσευχηθούμε και να στείλουμε τη σκέψη και θετική μας ενέργεια για τον Γιώργο Τσαμπίκο Δασκαλάκη με την προσευχή του Αγίου Παρθενίου για καρκινοπαθείς, όπως αναφέρει στο okmag. «Το σημαντικό είναι να συντονιστούμε όλοι τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα και να προσευχηθούμε για τον Γιώργο σε όποιο θεό κι αν πιστεύουμε» προσθέτει.

Related posts

Ήρθε η στιγμή για τη μεγάλη μάχη: Έκκληση για τον 9χρονο Δημήτρη που δίνει μάχη με τον καρκίνο, «Χρειάζεται τη στήριξη όλων μας»

Χαρούμενες στιγμές για τη Δώρα Χρυσικού: Το πάρτι γενεθλίων, η στήριξη από τον σύντροφό της και η συγκινητική εξομολόγηση

«Παρατήρησα ότι είχε ένα εξόγκωμα στον λαιμό της»: Εμφανίστηκε στη τηλεόραση, ένας γιατρός της βρήκε καρκίνο και της έσωσε τη ζωή

«Μια φωτογραφία πριν από έναν χρόνο ακριβώς»: Ο Γιώργος Δασκαλάκης με την κορούλα του σε μια συγκινητική ανάρτηση

Καθηλώνει ο Αντίνοος Αλμπάνης για τη μάχη με τον καρκίνο: «Στράφηκα πολύ στην εκκλησία από όταν αρρώστησα και μετά»

«Αυτός είναι ένας άγιος. Ας κάνει το θαύμα του»: Η ευχή και το τάμα που έκανε η Μαρία Ντινόρη για τον Γιώργο Δασκαλάκη και το δώρο του πατέρα Νεκταρίου

Για τις δύσκολες στιγμές: Να λες αυτήν την προσευχή του Αγίου Εφραίμ κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς

Συγκινεί ο Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη με τον καρκίνο: «Έλεγα στη σύζυγό και στη μητέρα μου “ετοιμάστε με”»

Η εξομολόγηση της Δώρας Χρυσικού για τον σύντροφο της: Ήμουν φαλακρή, με τομή και μου έλεγε «είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου»