Μια συγκλονιστική στιγμή: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αγκαλιά με τη μάνα της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Μια συγκλονιστική συζήτηση, με μια υπέροχη ΜΑΝΑ»

Συγκινητική ήταν η εικόνα που δημοσίευσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την μητέρα της της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς, με την οποία είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

«Μια συγκλονιστική συζήτηση, με μια υπέροχη ΜΑΝΑ». Αυτό έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της φωτογραφίας που έβαλε στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην οποία κρατάει την αγκαλιά της τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς, της κοπέλας που σκότωσε ο σύντροφός της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους το περασμένο καλοκαίρι.

Η Αλέκα Ψαράκου μίλησε στην podcast εκπομπή της Ιωάννας για όσα πέρασε και συνεχίζει να βιώνει μετά τη δολοφονία της κόρης της.

Τα λόγια της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την μητέρα της Γαρυφαλλιάς

«Μια συγκλονιστική συζήτηση, με μια υπέροχη ΜΑΝΑ, που πάντα προτεραιότητα της είναι η οικογένεια και τα παιδιά της. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της με αξιοπρέπεια και αγάπη, μετά τη δολοφονία της αγαπημένης της κόρης Γαρυφαλλιάς. Αλεξάνδρα, @aleka.mak σε ευχαριστούμε για τη δύναμη που δείχνεις και για τα μαθήματα που μας δίνεις. Σ’ αγαπώ» έγραψε η Ιωάννα.

Δύο γυναίκες που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά συζήτησαν και αγκαλιάστηκαν, με την Ιωάννα να εξαίρει τη δύναμη που δείχνει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς και τα μαθήματα που δίνει.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες η Αλέκα Ψαράκου στάθηκε στο πλευρό των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη, κατά τη διάρκεια της δίκης που τελικά διακόπηκε για τις 10 Μαρτίου.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη