Μια τεράστια και σικ «φωλίτσα»: Η σπιταρόνα ούτε μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας που ζουν τον έρωτα τους Ελένη Τσολάκη και Παύλος Πετρουλάκης

Ελένη Τσολάκη: Το γουστόζικο σπίτι που ζει με τον Παύλο Πετρουλάκη

Η Ελένη Τσολάκη μαζί με τον σύζυγο της, Παύλο Πετρουλάκη ζουν σ’ ένα υπέροχο σπίτι που βρίσκεται μισή ώρα έξω από το κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για ένα σπίτι-παλάτι που είναι διακοσμημένο με μοντέρνο και μινιμαλιστικό τρόπο.

Η παρουσιάστρια έχει ένα εντυπωσιακό σπίτι, με έντονο το στοιχείο του ξύλου, ενώ αρκετά έπιπλα είναι στις αποχρώσεις του γκρι, αλλά και του λευκού.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Open Weekend», που είχε κάνει τη δική της άτυπη συμφωνία με το σύζυγό της, μέσα από το instagram έχει μοιραστεί με τους followers της αρκετά σημεία μέσα από το σπίτι της. Oι διαδικτυακοί φίλοι της την τιμούν με τα likes και τα comments τους, ενώ η Ελένη Τσολάκη απολαμβάνει τη θαλπωρή και την ηρεμία της οικίας της.

Ελένη Τσολάκη: Εικόνες από το υπέροχο σπίτι της

Παράλληλα, ο κήπος του ζευγαριού είναι καταπράσινος και γεμάτος δένδρα και λουλούδια. Ο τοίχος που περιβάλλει το σπίτι είναι πέτρινος και καλύπτεται από μεγάλα δένδρα και φυτά, ενώ σε όλο το μήκος της αυλής υπάρχει γκαζόν.

Επίσης, έχουν επιλέξει έπιπλα από bamboo για τον εξωτερικό χώρο, τα οποία προσδίδουν μια ωραία αισθητική στο χώρο και μια boho διάθεση.

Τέλος, υπάρχει και μια μεγάλη πισίνα στο κέντρο του κήπου, όπου τους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου κάνουν τις βουτιές τους.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ