«Μία τοξικότητα καταστροφική»: Ο Ηλίας Μαμαλάκης «κατακεραυνώνει» τον Δημήτρη Ταϊρίδη του Masterchef

Ηλίας Μαμαλάκης: Τα σχόλια για τον Δημήτρη Ταϊρίδη του Masterchef

Ο γνωστός Έλληνας μάγειρας Ηλίας Μαμαλάκης, με μία ανάρτησή του εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του από τον «Μπόμπαινα». Ο σεφ που βρέθηκε καλεσμένος στον μαγειρικό διαγωνισμό πρόσφατα, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και «κατακεραύνωσε» τον παίκτη του MasterChef για τον τρόπο, με τον οποίο συμπεριφέρεται στους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Παρακολούθησα σχολαστικα το χθεσινό επισοδειο του master chef. Είδα μια τρομακτική τοξικότητα εκ μέρους του διαγωνιζόμενου Δημήτρη ή μπομπαινα όπως αυτοαποκαλείται εκμεταλευομενος την φήμη της ταβέρνας της μητέρας του. Μια τοξικότητα καταστροφική. Εμπαίζει τους νεαρούς άπειρους παίχτες που μεταξύ μας στερούνται εμπειριών. Και δημιουργεί ένα κλίμα χυδαίας αντιπαλότητας κάνοντας στρατηγικές ανύπαρκτες και χαλοντας την θετική ενέργεια του συνόλου. Ακόμα και οι κριτές αρνούνται να τον ακούσουν και να εμπλακούν στο αρνητικό κλίμα. Γιατί όμως έτσι; Δείχνει να είναι ένας καλός Μαγειρας που υπερέχει μαγειρικά από πολλούς άλλους παίχτες. Μπορεί να μαγειρέψει και είναι ένας υποψήφιος νικητής. Τι χρειάζονται όλα αυτά; Προτείνω στην παραγωγη να τον μαζέψει και κυρίως να σταματήσει τα τοξικά βιντεο με την γνώμη του και την ολοφάνερη εχθρότητα προς τα πάντα. Αν μπορούσε θα καθαιρούσε τους κρίτες να γίνει αυτός κριτής στην θέση τους. Αλίμονο σ όσους βρεθούν μαζί του στην ίδια κουζίνα. Κύριε Δημήτρη συμμετέχετε σ έναν διαγωνισμό μαγειρικής όχι στον πόλεμο Ουκρανίας Ρωσίας».

Ο ιδιοκτήτης της φημισμένης «Μπόμπενας», η οποία έχει κατεβάσει πλέον, ρολά, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο αντιπαθητικούς παίκτες που έχουν περάσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής, όπως αποδεικνύουν και οι αναρτήσεις των χρηστών του Twitter καθημερινά.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει