Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η σχέση λατρείας με τον πατέρα του και το πρώτο κοινό τους βίντεο στον επίγειο παράδεισό τους

by Τόνια Τζαφέρη

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ανέβασε βίντεο με τον πατέρα του στα Social Media

Μιχάλης Χατζηγιάννης : Ομολογουμένως, ο αγαπημένος μας Χατζηγιάννης, δεν μας έχει συνηθίσει σε προσωπικές δημοσιεύσεις. Επέλεγε πάντα να κρατά την οικογένεια του, καθώς και την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτήν την φορά όμως, δεν έχασε την ευκαιρία και αποφάσισε να μοιραστείς με τους θαυμαστές του, ένα απόσπασμα με τον αγαπημένο του πατέρα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο πατέρας του δείχνει το κτήμα του και ψέλνει ένα απολυτίκιο. Βρέθηκε λοιπόν στο κτήμα του πατέρα του, Γιάννη, και μοιράστηκε τη στιγμή με το κοινό του στα social media.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ανέβασε βίντεο με τον πατέρα του στα Social Media

Ο πατέρας του τραγουδιστή έχει δημιουργήσει έναν επίγειο παράδεισο και με τα όσα παράγει βοηθά οικογένειες που το έχουν ανάγκη.  Ο Μιχάλης έγραψε κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε:

«Σπάνιος άνθρωπος ο πατέρας μου. Ευχή μου να κατορθώσω να του μοιάσω έστω και λίγο.

Νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμα πιο σπάνια στιγμή του. Μέσα σε αυτό τον προσωπικό του παράδεισο. Ένα χώρο που δημιούργησε από το μηδέν με τα ίδια του τα χέρια για να “κρύβεται” από τις φωταψίες και το θόρυβο της πόλης. Εδώ καλλιεργεί σχεδόν τα πάντα και ΟΛΑ τα προσφέρει απλόχερα σε φίλους, συγγενείς και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Κάπως έτσι μοιράζεται μαζί μου ένα αγαπημένο του εκκλησιαστικό απολυτίκιο που τον ακολουθεί δεκαετίες ολόκληρες. Τι πιο όμορφο και ξεχωριστό από το να μοιράζεσαι… #mydad #familytime” έγραψε ο αγαπημένος τραγουδιστής κάτω από το βίντεο με τον πατέρα του».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα