Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Κατέρρευσα όταν χώρισα» – Η γυναίκα που λάτρεψε, όμως χώρισαν λίγο πριν τον γάμο

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Οι δηλώσεις του για τον χωρισμό του

Από μία μακροχρόνια σχέση βγήκε πρόσφατα ο δημοφιλής τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο ερμηνευτής από την αρχή της καριέρας του, απέφευγε να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Άλλωστε να μην ξεχνάμε πως πριν από την Ζέτα Μακρυπούλια, την καρδιά του είχε «κλέψει» η τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου.

Το ζευγάρι ήταν τότε μαζί για έξι ολόκληρα χρόνια και μάλιστα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι από τα άτομα που έγραψε και μουσική για κομμάτια της Δέσποινας Ολυμπίου, ενώ πραγματοποίησαν και ντουέτα μαζί όπως τα: «Να ‘σουν αλλιώς», «Ο παράδεισος δεν φτιάχτηκε για μας».

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Κατέρρευσα όταν χώρισα» – Η γυναίκα που λάτρεψε, όμως χώρισαν λίγο πριν τον γάμο

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η γνωριμία και η σχέση με τη Δέσποινα Ολυμπία

«Ο Μιχάλης βρέθηκε στη ζωή μου το 2003, μου έκανε μια πρόταση να μου κάνει παραγωγή και να μου γράφει τραγούδια. Εκείνη την περίοδο ο Μιχάλης ενδιαφερότανε να κάνει και παραγωγή εκτός από τα δικά του cd ήταν η πρώτη του παραγωγή σε άλλον καλλιτέχνη.

Εγώ είμαι της πορείας δεν πιστεύω στον κεραυνοβόλο έρωτα, ερωτεύομαι αργά και βαθιά και επικίνδυνα. Και μετά το πληρώνω αλλά δεν έχει σημασία χαλάλι. Σύντομα, αφού τελείωσε η καλοκαιρινή περιοδεία και ξεκίνησε η χειμερινή ολοκληρώσαμε και το cd δουλέψαμε ακόμα μαζί και συνεχίσαμε έξι χρόνια μαζί. Δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ τη σχέση μας, όταν έχεις ερωτευτεί και ξεκινήσει έτσι και αγαπήσεις μετά και έχεις και έρωτα και αγάπη έχεις έναν ωραίο συνδυασμό. Αν καταφέρεις να έχεις και έρωτα και αγάπη μαζί είναι τέλειο», είπε παραδεχθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της η Δέσποινα Ολυμπίου.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τα λόγια της Δέσποινας Ολυμπίου για τον χωρισμό τους

Η ερμηνεύτρια μετά τον χωρισμό με τον μεγάλο καλλιτέχνη, προχώρησε τη ζωή της και παντρεύτηκε με τον Πάνο Δούκα. Ωστόσο, η ίδια είχε μιλήσει για το τέλος στη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αναφέροντας: «Κατέρρευσα όταν χώρισα. Χρειάστηκα μία περίοδο προσαρμογής, να αναλύσω, να ξεκαθαρίσω. Γιατί αυτό θέλει μία εγκεφαλική διεργασία. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό. Ήταν πολύ δύσκολο. Ήμουν συνειδητοποιημένη εξαρχής με την όποια απόφαση είχα πάρει. Τι να κάνω; Ούτε η πρώτη ήμουν, ούτε η τελευταία».

«Αν κάποιος κάνει κάτι χοντρό, που θεωρείται λάθος, μην τον συγχωρέσεις τρεις φορές. Το λάθος, αν συγχωρείται συνέχεια, παύει να είναι λάθος μετά» δήλωσε και συνέχισε: «Πρέπει να μπορείς να βάζεις τον πληγωμένο σου εγωισμό στην άκρη και να λες όλοι άνθρωποι είμαστε. Όλοι κάνουμε λάθη άλλοι περισσότερα άλλοι λιγότερα. Όσο αντέχει ο καθένας δίνει».

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Κατέρρευσα όταν χώρισα» – Η γυναίκα που λάτρεψε, όμως χώρισαν λίγο πριν τον γάμο

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν