Μιχάλης Κουϊνέλης και Ήβη Αδάμου: Η μεγάλη διαφορά ηλικίας στην σχέση τους – Ποσά χρόνια διαφορά έχει το ζευγάρι ;

Μιχάλης Κουϊνέλης και Ήβη Αδάμου: Η απόδειξη πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά

Είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σκηνής, το οποίο έχει επιλέξει να κρατήσει τόσο την σχέση του όσο και την οικογένεια που έχουν πλέον δημιουργήσει, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουϊνέλης μπορεί να έχουν τεράστια διαφορά ηλικίας, ωστόσο, είναι πολύ ερωτευμένοι και έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια, με την 4,5 ετών κόρη τους.

Πως γνωρίστηκαν ο Μιχάλης Κουϊνέλης και Ήβη Αδάμου

Η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού έγινε στο X-factor, όταν η τραγουδίστρια έλαβε μέρος, σε ηλικία 16 χρόνων και ο καλλιτέχνης ήταν κριτής, ενώ πιο κοντά ήρθαν όταν συνεργάστηκαν για το τραγούδι «Σαν έρθει η μέρα», που έγινε πολύ γρήγορα τεράστια επιτυχία.

Όπως υπογράμμισε πρόσφατα ο τραγουδιστής, σε συνέντευξή του στον Κώστα Τσουρό, «βγήκαμε για περιοδεία τότε. Δεν το συζητάμε [σ.σ. για σχέση] γιατί τότε πήγαινε λύκειο, πήγαινε σχολείο. Μετά όταν ήρθε πια να σπουδάσει και ζήτησε τη βοήθεια του φίλου, σαν φίλος πήγα και έδωσα τη βοήθειά μου… γιατί έτσι κάνουν οι φίλοι και μετά εξελίχθηκε και πήγε σε άλλο επίπεδο όλο αυτό».

Ήβη Αδάμου: “Ο Μιχάλης είναι βράχος δίπλα μου και τού είμαι ευγνώμων”

Και συμπληρώνει «δεθήκαμε πιο πολύ με τον ερχομό της κόρης μας. Και πριν αγαπιόμασταν, αλλά τώρα φτιάξαμε έναν δεσμό που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ και πάντα θα μας δένει. Ο Μιχάλης είναι βράχος δίπλα μου και τού είμαι ευγνώμων. Είναι πάντα γεμάτος κατανόηση, πρόθυμος να βοηθήσει και να μου σταθεί. Από τότε που κάναμε τη μικρή, είμαστε ακόμα πιο κοντά».

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου του 1979, συνεπώς είναι 43 ετών, ενώ η Ήβη Αδάμου γεννηθείσα στις 24 Νοεμβρίου το 1993, είναι 28 ετών.

Related posts

Ήβη Αδάμου: Ο γάμος με τον Μιχάλη, η απόκτηση της κόρης του που πλέον πηγαίνει σχόλιο και η νέα καθημερινότητα μακριά από τη Αθήνα

«Μπορεί να περνούν τον σύζυγό μου για παππού μου, αλλά είναι ο έρωτας της ζωής μου»

Σχέση Νίκου Βέρτη: “Είναι μαζί 5 χρόνια” – Η σύντροφος του Νίκου Βέρτη που ο ίδιος κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

«Άφησα τον σύζυγό μου να πηγαίνει με άλλους άνδρες κι έτσι έσωσα τον γάμο μου. Έκανα καλά;»

Χώρισε η Κάτια Ταραμπάνκο: Του «έφυγε» η Κάτια και του έμεινε το τατουάζ με το όνομά της

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Η γνωριμία τους, η διαφορά ηλικίας και η εγκυμοσύνη

Η ιστορία της κυρίας Όλγας: «Με έκλεψε από τον γάμο και την επόμενη μέρα με γύρισε στον άντρα μου»

Παντρεύεται ο Ηλίας Βρεττός μετά από τρία χρόνια σχέσης – Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Τρελή ατάκα Ατζούν σε Ναυσικά: «Κάθε χρόνο ο Πηλαδάκης στέλνει κάποιο κορίτσι του στο παιχνίδι μας»