Μιχάλης Ζαμπίδης: Φωτογραφίζεται με την εγκυμονούσα σύντροφο του και εύχεται καλό μήνα

by Εύα Ζαχαριάδη

Μιχάλης Ζαμπίδης: Η όμορφη φωτογραφία με την σύντροφο του

Μια από την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του διανύει ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Το ζευγάρι περιμένει δίδυμα με την σύντροφο του να βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο «Iron Mike» ευχήθηκε καλό μήνα, στους διαδικτυακούς του φίλους, ανεβάζοντας για πρώτη φορά φωτογραφία με την εγκυμονούσα αγαπημένη του.

«Καλό μήνα από τους τέσσερις μας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Τι είχε πει για τα δίδυμα
«Το περιμένουμε κι αυτό το ρινγκ, αυτή την πίστα. Δεν το είχαμε πει πουθενά. Ήταν το μυστικό μας χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα απλά έτσι μας βγήκε. Αφού φτάσαμε λοιπόν τόσο μετά είπαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας. Είναι επτά μηνών τώρα η Μαρία. Περιμένω τη συμμορία στο σπίτι τον επόμενο μήνα.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μας εύχεται καλό μήνα με την σύντροφο του

Μιχάλης Ζαμπίδης: Φωτογραφίζεται με την εγκυμονούσα σύντροφο του και εύχεται καλό μήνα

Περιμένουμε διδυμάκια. Αλλάζω απότομα πίστα. Για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί, πίστευα ότι θα είναι δυο. Χάρηκα ιδιαίτερα όταν μου το είπε η Μαρία. Πριν μου το πει έλεγα συνέχεια ότι είναι δίδυμα και μου λέει κάποια στιγμή η Μαρία, “σε παρακαλώ μη λες ότι είναι δίδυμα γιατί αν είναι ένα τελικά τι θα πούμε ότι έγινε το άλλο;”.

Περιμένω να τα πιάσω στα χέρια μου και να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι. Δεν ξέρουμε το φύλο τους ακόμα, ήταν επιλογή της Μαρίας αυτό. Περιμένω πως και πως», είχε πει ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο Love it.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν