«Μιλάς εσύ που έγλειφες την κόρη του Κοντομηνά; Πώς έκανες καριέρα»: Κόντρα δίχως τέλος ανάμεσα σε Σπυροπούλου και Πετρογιάννη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η κόντρα με την Φωτεινή Πετρογιάννη

Πάνω από μια βδομάδα έχει περάσει από τότε που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε ανοιχτά για τη λάθος συμπεριφορά της στα χρόνια που εργάζονταν στον ALPHA. Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας πυροδότησαν αντιδράσεις και ποίκιλες τοποθετήσεις στην τηλεόραση.

Τι το ήθελε η Ναταλία Γερμανού να βάλει λάδι στη φωτιά το Σαββατοκύριακο αφήνοντας σαφείς αιχμές για στελέχη του ALPHA; Ήρθε ο Ανδρέας Μικρούτσικος να χαρακτηρίσει ατάλαντη τη Σπυροπούλου και μετά η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον Τάσο Τεργιάκη να πουν τα όσα είδαν εκείνοι όσο ήταν στον ALPHA μαζί με την… Queen Dina.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, απ’ όλα όσα ειπώθηκαν για τη Σπυροπούλου, τα λόγια της Πετρογιάννη ήταν τα πιο ήπια και τα λιγότερο καταγγελτικά.

Χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και πανελίστρια στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, είχε πει τα εξής: «Να πούμε για αρχή, και αυτό έχει σημασία ότι με το καλό το μωράκι τους… Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα και χαρούμενη περίοδος της ζωής τους. Από εκεί και πέρα, η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει τόσα πολλά πράγματα για τη συμπεριφορά της στον ALPHA –έχω μιλήσει κι εγώ με άσχημο τρόπο ενδεχομένως για εκείνη την περίοδο της Κωνσταντίνας που ήταν πάρα πολύ έντονη. Νομίζω βέβαια πως οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι δεν έχουν μιλήσει 100% για το τι ακριβώς συνέβαινε και δεν ξέρω αν έχει νόημα και να το κάνουν.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που με έχετε ακούσει πολλές φορές να αναφέρομαι σε εκείνη την περίοδο και την ίδια, νομίζω ότι έχει αρχίσει και καταλαβαίνει τι ακριβώς έκανε τότε. Ίσως μεγάλωσε, ίσως ωρίμασε, έχει αρχίσει και καταλαβαίνει ότι κόσμος έχασε τις δουλειές του, ότι άνθρωποι δεν ήθελαν ποτέ ξανά να δουλέψουν σε αυτή τη δουλειά μετά από όσα πέρασαν. Ήταν μία πολύ έντονη περίοδος και πρέπει αυτό το κεφάλαιο να κλείσει.

Ήταν πολύ έντονα τα γεγονότα που δεν αμφισβητούνται. Χαίρομαι που βλέπω έναν άνθρωπο να λέει ότι ντρέπεται που συναντάει κάποιους ανθρώπους που είχε φερθεί με άσχημο τρόπο. Δεν έχω δουλέψει μαζί της, αλλά τα έχω ζήσει».

Πρώτα, άφησε μια μπηχτή πως η Πετρογιάννη είχε βύσμα στον ALPHA μια γυναίκα Μ.Κ. Μετά αποκάλυψε πως τη λένε Μαρία. Εννοούσε την κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά.

Τα σχόλια και οι τοποθετήσεις που αντάλλαξαν οι δύο γυναίκες

Η Πετρογιάννη απάντησε σε αυτό το tweet πως τη Μαρία Κοντομηνά τη γνώρισε το 2012, 9 χρόνια αφού είχε ξεκινήσει στον ALPHA.

«Μεγάλο. Ξεκίνησα το 2003 μαθητευόμενη στον Alpha, χωρίς να έχω 1 ευρώ στην τσέπη μου και καμία γνωριμία. Το 2012 γνώρισα τη γυναίκα που αναφέρει και ουδέποτε καταχράστηκα τη γνωριμία μου μαζί της. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Ευχαριστώ».

Η Σπυροπούλου επιτέθηκε ακόμα περισσότερο χαρακτηρίζοντας την δημοσιογράφο γλείφτρα προς την Μαρία, με την οποία, όπως υποστηρίζει, σήμερα δεν έχουν καν επαφές, ενώ υπονόησε πως η Πετρογιάννη θάβει τις συμπαρουσιάστριες του Λιάγκα για να γίνει αυτή συμπαρουσιάστρια:

«Να πούνε τι; Που έγλυφες 24/7 τη Μαρία, να μιλήσει στον πατέρα της, γιατί αυτή δεν έκανε κουμάντο; Που όταν πέθανε ο πατέρας της δεν της μίλησες καν; Που διαδίδεις μέσα στο κανάλι ότι είσαι η καλύτερη από την κάθε παρουσιάστρια που ψάχνει ο Λιάγκας; Ο κόσμος ναι, μιλάει».

Το πρωί της Πέμπτης, η Πετρογιάννη έστειλε στον Κώστα Τσουρό που είναι στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ένα μήνυμα το οποίο μετέφερε αυτούσιο ο δημοσιογράφος.

«Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη… Αρχικά μου είπε ότι πήρε τηλέφωνο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόσο αργά γιατί εκείνη την ώρα έγραφε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο twitter», είπε και μετέφερε τα λόγια της: «Αφού δεν απάντησε στο τηλέφωνο, της απάντησα στο twitter. Όλα όσα γράφει για μένα είναι ψέματα. Είχα μια φιλία η οποία ποτέ δε λειτούργησε σε βάρος κάποιου».

Μένει να δούμε αν πράγματι η Σπυροπούλου θα κινηθεί νομικά.

Related posts

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης